Sport og fitness

Normal hastighed til jogging

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvis du er ivrig efter at passe en træning ind i din dag, men at klatre ind i din bil og køre til nærmeste gym er ikke muligt, skal du ikke hænge løbeskoene op endnu. I stedet tager du en jog rundt om dit kvarter som en enkel måde at forbedre dit overordnede helbred med en minimal investering i tid og penge. Den hastighed, hvorpå du skal jogge afhænger af dit fitnessniveau og præference, men det er tilrådeligt at holde fast ved en standardhastighed.

Hold det mellem 5 og 6

Mange mennesker kan gå hurtigt op til 4,5 mph uden at skulle bryde ind i en jog for at holde tempoet, ifølge data fra Harvard Health Publications. Når din hastighed formørker 6 mph, ifølge løbende træner Mike Antoniades, som citeret i en BBC Sport-artikel, skifter din træning teknisk fra en jog til et løb. Som sådan findes der et meget lille vindue til jogging. Teoretisk skal din jogginghastighed være mellem 5 og 6 mph.

Gå den her vej

Nogle foretrækker at bruge jogging mekanikere, men rejser i et langsommere tempo end 5 mph. Selvom det er muligt at jogge med en meget langsom hastighed, foreslår Antoniades, at du bedre kan bruge en walking rytme. Når du begynder at jogge, får dine nederste kropsforbindelser øget påvirkning fra dit skridt. Over en periode kan aktivitetsmekanikken føre til ubehag. Walking, i mellemtiden, har en signifikant lavere effekt, og når du går i høj tempo med dine våbenpumper, er din kalorieforbrænding stabil.

Jogging Off the Pounds

Jogging i et tempo mellem 5 og 6 mph kan brænde flere hundrede kalorier, hvilket er nyttigt, hvis du ønsker at bruge denne enkle øvelse som en metode til at tabe sig. Ved 5 mph brænder en 190 pund person cirka 690 kalorier om en time, bemærker Wisconsin Department of Health and Family Services. Den samme person brænder henholdsvis 776 eller 863 kalorier, mens de kører i 60 minutter ved 5,2 eller 6 mph.

Walking er bare fint

Hvis du ikke kan opretholde et jogging tempo på 5 til 6 mph, føler du ikke som om du tager et fysisk trin baglæns ved at vælge at gå. Ifølge University of Rochester Medical Center giver walking en tilsvarende række sundhedsmæssige fordele som jogging, herunder at føre til stærkere knogler og muskler, samtidig med at du hæver din kardiovaskulære udholdenhed. Selvom den kaloriske brænding af jogging er lidt større end at gå, kan din tur resultere i flere kalorier, der brændes, hvis du går i længere tid end du ville jogge.

Pin
+1
Send
Share
Send