Vægtstyring

Taylor kropsfedtskalainstruktioner

Pin
+1
Send
Share
Send

Taylor gør en række kropsvægtskalaer, herunder en model, der analyserer din kropsfedtprocent. Det virker ved at bruge en teknologi kaldet bioelektrisk impedansanalyse til at estimere mængden af ​​fedt, du bærer, i modsætning til magert masse. Husk at alle hjemmeskalaer har en lille fejlmargin, så det er afgørende, at du kun bruger skalaen til et generelt skøn. Hvis du har brug for nøjagtige kropsfedtmålinger, skal du besøge en sportslæge eller anden kliniker.

Sådan fungerer Taylor Body Fat Scale

At forstå, hvordan din skala fungerer, giver dig en bedre ide om, hvordan du betjener den. Måling din kropsfedt i forhold til lean masse er en god måde at vurdere din sundhed og ernæring, da overskydende fedt øger din risiko for kroniske sygdomme som diabetes. Når du står på skalaen, transmitterer to elektroder placeret under hver fod en uskadelig elektrisk strøm i lavt niveau gennem din krop. Signalet passerer gennem lean masse hurtigt, mens fedt forsinker den nuværende ned, gør det muligt at vurdere, hvor meget af din krop er fedt og hvilken del er lean masse.

Tænd din Taylor Body Fat Scale

Taylor kropsfedt skalaer leveres typisk med batterier. Hvis dette er tilfældet, skal du vende skalaen over og fjerne plastikskiven, der stikker ud af batterirummet. Glideren er på plads for at forhindre, at batterierne dræner i lageret og under forsendelsen. Hvis du ikke ser en plastiklip, kan din model muligvis ikke have batterier inkluderet, hvilket gør det nødvendigt at købe dem separat.

Som standard er skalaen indstillet til at måle din vægt og fedt i pund. Hvis du foretrækker at bruge en anden måling, skal du flytte kontakten i bunden af ​​skalaen til den ønskede måling.

Kalibrere din Taylor skala

Før du kan bruge din skala skal du kalibrere det for at sikre nøjagtighed. Find en flad overflade, hvor du regelmæssigt vejer dig selv. Badeværelset er ofte et godt sted for dette. Når skalaen er på plads og tændt, tryk let på platformen, der forårsager en kørende nul mønster skal vises på skærmen momentan. Når skærmen er slukket automatisk, er din skala klar til at måle.

Det er bedst at forlade skalaen på samme sted. Hvis du skal flytte skalaen, for eksempel fra et trægulv til et tæppe, skal du kalibrere det igen for nøjagtighed. Når du har udskiftet batterierne, skal du også kalibrere skalaen igen.

Indtast dine personlige data

For at analysere dit kropsfedt nøjagtigt skal du indtaste din højde, alder og køn. Drej skalaen og indtast dine oplysninger i en af ​​slots - P0 til P3. De resterende tre positioner kan bruges af andre personer. Brug op- og nedpilene til at skifte til den tilsvarende højde, alder og køn. For hver parameter skal du trykke på "Set", når du har indtastet de relevante oplysninger. Oplysningerne gemmes og behøver ikke genindtastes.

Beregning af dit kropsfedt

Fjern dine sko og sokker, før du begynder. Producenten anbefaler at tørre dine fødder med en fugtig klud, der forlader dem lidt fugtig før at træde på skalaen, fordi det giver den mest præcise læsning.

Tænd for strømmen, og tryk på pil op eller ned for at navigere til dit personlige hukommelsesnummer. Når skalaen viser "0,0", placer hver fod oven på elektroderne og stå så stille som muligt. Efter et par sekunder viser displayet din vægt i to sekunder. Bliv ved skalaen; Den øverste del viser "---", mens den beregner andre målinger. Efter et par sekunder vil det vise dit kropsfedt og vandprocent. Målingerne gentages fem gange for nemheds skyld, hvilket giver dig tid til at skrive dem ned.

Additonal Information

Skalaen fungerer også som en regelmæssig skala, der kun måler vægten. Til dette skal du bare dreje skalaen og stå på den og vente et par sekunder for din vægt vises. Denne funktion kræver ikke dine personlige data.

Din estimerede kropsfedt kan variere med tidspunktet på dagen, hvor meget vand du drikker eller hvad du spiser før måling. For at få det bedste resultat, vejer du konsekvent samtidig på samme tid på samme sted. For eksempel skal du kontrollere skalaen ved at vække hver morgen før du spiser eller drikker noget.

Pin
+1
Send
Share
Send