Sport og fitness

Forskelle og ligheder mellem amerikansk og europæisk fodbold

Pin
+1
Send
Share
Send

I sine tidlige år ændrede Major League Soccer i USA kort FIFAs Lovenes Leger for at undgå bånd i den regulære sæson. I løbet af 2010 havde fodbold i USA droppet denne og andre modifikationer for at forblive i takt med FIFA. Derfor er det afgørende fodboldspil identisk i USA og Europa med hensyn til regler, som en spiller eller en fan skal forstå, selv om konkurrenceniveauet for europæiske ligaer er mere krævende.

Tidsramme

Professionelle fodboldligaer i Europa, som f.eks. Barclays Premier League i England, Serie A i Italien, La Liga i Spanien og Bundesliga i Tyskland, løber typisk fra midten af ​​august til slutningen af ​​maj. I USA starter Major League Soccer i midten af ​​marts og afsluttes i november. En playoff bestemmer mesteren for amerikansk fodbold. I Europa kan et hold sigte mod at være champion i ligaen baseret på at have den bedste regelmæssige sæson rekord og også vie at vinde nationale og europæiske cups eller turneringer. Fodboldhold, der udfører dårligt, er relegeret til lavere divisioner i Europa, og tophold går videre til højere.

Struktur

Ejere af professionelle fodboldhold i Europa har betydelig breddegrad at bruge for at forbedre kvaliteten af ​​spilleren og spillet på banen. Velhavende ejere, som Roman Abramovich of Chelsea eller Massimo Moratti fra Inter Milan - begge oliemagnater, overdrager overførsler af verdens bedste stjerner til deres klubber. I USA deler Major League Soccer-hold indtægter og opererer i det såkaldte single entity-struktur. Mens hold har ejere, underskriver spillerne deres kontrakter med ligaen.

Afspilning af stilarter

Hold i Det Forenede Kongerige og andre steder i Nord- og Østeuropa spiller traditionelt, hvad der kaldes lang bold, bringer bolden ned i flankerne og krydser det i luften, så høje fremad kan føre det ind i mål. Spanien og Italien spiller klassisk besiddelse fodbold, da mindre agile spillere forsøger at forbinde strenge af korte passerer på kunstnerisk måde for et skud på mål fra nært hold. De Forenede Stater har en tendens til at spille en hybrid form for fodbold, der understreger konditionering og besiddelse, med elementer af polsk opnået ved lån eller salg af topspillere som Landon Donovan til klubber i Europa.

Spillerudvikling

Major League Soccer i USA stoler på at finde college standouts at gifte sig for de professionelle rækker. Europæiske klubber scout, underskriver og udvikler deres egne spillere fra 10 til 14 år. Vælg unge spillere i Europa kan drage fordel af overdådige klubfaciliteter, såsom Arsenals træningscenter i Hertfordshire, med 10 manicured fields, to med underlagsopvarmning, og top personale til at rådgive om færdigheder, styrketræning, taktik, psykologi, kost og hvile.

Kulturelle konsekvenser

Fodbold, kendt som fodbold i mange kulturer, er langt den nr. 1 sport i Europa, sådan at de fleste sportsfans viser stor loyalitet over for enten deres lokale hold eller en national standout klub som Manchester United, Juventus eller Barcelona. I USA ligger fodbold på professionelt niveau bag sportsgrene som fodbold, basketball og baseball i tv-vurderinger og deltagelse. Men fodbold er spillet af flere mennesker, 24 millioner, i USA end i Tyskland med 16 millioner, Italien med næsten 5 millioner, Frankrig og England med 4 millioner hver og Spanien med næsten 3 millioner.

Pin
+1
Send
Share
Send