+1
Send
Share
Send

National Federation of State High School Associations, der er baseret i Indianapolis, Indiana, fastsætter gymnasiale fodboldregler i USA samt regler for 15 andre sportsgrene. Grundlagt i 1920 låner NFHS stort set fra Lovenes Leger, der er fastsat af FIFA, den internationale styring af fodbold. Forbundet tillader kort til trænere og bænke spillere, forbyder brugen af ​​tobak på spilsted og tillader ikke stiv stigning under straffespark, alle punkter, hvor FIFA er tavs.

Feltstørrelse

Legepladsen skal være et rektangel 100-120 meter lang og 55 til 80 meter bredt. NFHS anbefaler mindst 100 ved 65 værfter for gymnasier og 100 ved 55 værfter for gymnasier. Markeringer af straffesparket, målområdet, målet og berøringslinierne er de samme som FIFAs, med tilføjelse af et hash-mærke langs mållinjen 11 meter fra hjørnet for at angive, hvor modstandere ikke kan angribe under hjørnespark. Holdbænken skal være mindst 10 meter fra berøringslinjen.

Nr. 5 bold

En størrelse 5 voksen kugleleje NFHS-godkendelsesmærket skal anvendes, oppustet til producentens anbefalede tryk. Hjemmelaget skal give tre bolde, før spillet starter.

11 spillere

Spillet spilles af to hold på ikke mere end 11 spillere, herunder en målmand. Hvert hold udpeger en kaptajn. Hvis et hold har færre end syv spillere, afsluttes spillet med en fortabt erklæring.

Substitution Regler

Hvert hold kan erstatte et ubegrænset antal spillere mellem perioder, når et mål bliver scoret eller når en spiller er skadet og fjernet fra banen. Substitutioner er også tilladt ved målskud eller når en spiller fjernes for at vise et gult forsigtigheds kort eller forlader banen, hvis de bløder i alle disse situationer skal den indkommende spiller tjekke ind med scorerens bord, et medic alarm alarmbånd tapet og synligt

Trøjer og shinguards

Spillere skal have en trøje, shorts, strømper, sko og skygge med bundkanten ikke højere end 2 inches over ankelen. Den nationale operativkomité for standarder for athletisk udstyrsforsegling og den anbefalede højdeafstand af afspilleren skal fremgå af NOCSAE-godkendt skygge. Hjemholdet skal have hvide trøjer og sokker, og udeholdets mørke farver. Fra begyndelsen af ​​2013-sæsonen skal hjemmeholdet have hvide trøjer og sokker. Trøjer skal være gemt under spillet, medmindre det er designet til at hænge uden for taljen. Alle trøjer skal mærkes med et nummer på bagsiden mindst 6 inches højt og på forsiden mindst 4 inches høj. Støbning på armen skal være dækket med et langsomt opsamlingsskum på mindst 1/2 tommer.

Spillets længde

High school spillet består af to 40-minutters perioder eller fire 20-minutters kvartaler med 10 minutter overarbejde. State high school atletiske foreninger kan kræve overtid på op til 20 minutter eller pludselig sejr ekstra tid.