Sygdomme

Fordele fra Medical Marijuana

Pin
+1
Send
Share
Send

Marijuana (cannabis) er et ulovligt stof dannet af de tørrede blade og blomster af en plante kaldet Cannabis sativa. Virkningerne af dette lægemiddel er produceret af det aktive stof, der findes i marihuana - THC (delta-9-tetrahydrocannabinol). Brugen af ​​medicinsk marihuana fokuserer på at anvende de gavnlige virkninger af dette lægemiddel på en patient i et forsøg på at forbedre patientens samlede livskvalitet. Den gavnlige brug af medicinsk marihuana fortsætter med at være meget omstridt - fra 2010 har kun District of Columbia og 14 stater vedtaget love for at beskytte patienternes rettigheder til at bruge medicinsk marihuana.

Smertelindring

En af de største fordele forbundet med medicinsk marihuana brug er lindring af kronisk eller neuropatisk smerte. En undersøgelse offentliggjort i februar 2009 i tidsskriftet Neuropsychopharmacology undersøgte effekten af ​​medicinsk marihuana behandling hos HIV-patienter, der oplever neuropatisk smerte. I denne undersøgelse fandt Dr. Ellis og kolleger, at 46 procent af patienterne fik medicinsk marihuana, oplevede mindst 30 procent nedsat smerte. I modsætning hertil opnåede kun 18 procent af patienterne administreret placebo lignende resultater.

Øget appetit

Brug af marihuana stimulerer kroppens metabolisme og får brugerne til at opleve en stigning i appetitten. Talrige sygdomstilstande - herunder kræft og HIV - kan forårsage symptomer på nedsat appetit at udvikle hos berørte patienter. Hvis dette sker, mister patienterne ofte betydelige mængder af vægt, hvilket kan være skadeligt for sygdomsgendannelsesprocessen. Den menneskelige krop kræver energi - i form af indtaget mad - at bekæmpe infektion og helbrede celle eller vævsskade. Hos patienter, der oplever nedsat appetit på grund af en bestemt sygdom, kan medicinsk marihuana være nyttigt ved appetitstimulering. Medicinsk marihuana kan signalere et fødevaretræ i en patients krop og opmuntre patienten til at spise for at give energi til kroppen.

Mindsket kvalme

Mange patienter oplever kvalme eller opkastning på grund af visse sygdomme eller behandlinger, såsom kemoterapi. National Cancer Institute rapporterer, at THC - den aktive ingrediens i marihuana - kan nedsætte symptomer på kvalme eller opkastning hos visse kræftpatienter. Kontrol af sådanne symptomer hos syge patienter kan forbedre patientens livskvalitet og gøre visse patienter mere modtagelige over for sygdomsbehandling.

Muskelafslapning

Indånding af marihuana røg slapper af musklerne i kroppen. Patienter, der oplever hyppig muskeltæthed eller kramper (spasticitet), har ofte svært ved at fuldføre normale opgaver i forbindelse med daglige aktiviteter. Sådanne patienter kan have gavn af brugen af ​​medicinsk marihuana, da dette stof kan hjælpe med at reducere symptomer på muskelspændinger eller muskelsmerter eller smerter. Denne form for behandling kan øge patientens evne til at bevæge sig normalt og kan fremme en mere positiv livskvalitet.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Medical Marijuana The Ultimate Disease Defeating Drug Viki Vaurora TEDxBangalore (Marts 2020).