Mad og drikke

Næringsstoffer til at hjælpe med at reducere håndskælv

Pin
+1
Send
Share
Send

Håndskælv kan opstå af mange medicinske grunde, så der skal foretages en ordentlig medicinsk diagnose, inden du behandler din håndskælv. Hvis du håndskælv er et resultat af næringsstofmangel, kan du få fordel af en behandling kaldet Myers Cocktail, som gives intravenøst ​​og indeholder en række vitaminer og mineraler for at stoppe muskelspasmer og tremor. Dr. Alan Gaby, biokemiker, har ændret den oprindelige Meyers Cocktail og brugt den til at behandle en række sygdomme, herunder muskelspasmer og kramper.

Magnesiumchlorid

Magnesium er et mineral, der naturligt forekommer i din krop. Det findes også i nogle fødevarer. Ifølge Drugs.com spiller magnesium en vigtig rolle i funktionen af ​​dine muskler, nerver, hjerte og knogler. Magnesiumchloridtilskud bruges til at behandle eller forhindre magnesiummangel.

Drugs.com anbefaler ikke at bruge magnesiumchlorid, hvis du har nyresygdom, mavesår eller lidelse eller hvis du er dehydreret.

Calciumgluconat

Calcium spiller en afgørende rolle i knogledannelse og vedligeholdelse. Du kan finde calcium i visse fødevarer; Som supplement anvendes calciumgluconat til at forebygge og behandle calciummangel, ifølge Drugs.com.

Drugs.com råder dig til at diskutere din tilstand med din læge, inden du tager calciumgluconat til håndskælv, da det kan forstyrre absorptionen af ​​andre lægemidler. Det anbefales også at lade din sundhedspersonale vide, om du har en historie med nyresten eller har en parathyroidforstyrrelse.

Hydroxocobalamin B-12

Bruges til at behandle anæmi og vitamin B-12 mangler, er hydroxocobalamin en naturlig form for vitamin B-12. Vitamin B-12 er en af ​​komponenterne i Meyers Cocktail, når den bruges til behandling af patienter, der lider af rysten og muskelspasmer. Drugs.com advarer om, at hydroxocobalamin kan interferere med andre lægemidler og kan forårsage allergiske reaktioner.

Pyridoxin

Drugs.com siger, at pyridoxin - også kendt som vitamin B6 - hjælper kroppen med at nedbryde proteiner, fedtstoffer og kulhydrater fra fødevarer. Vitamin B6 bruges i Myers Cocktail ved behandling af patienter til muskelspasmer og kramper.

Vitamin B kompleks

Dr. Alan Gaby har brugt vitamin B-komplekset, som omfatter alle otte vitamin Bs, herunder B-1, B-2, B-3, B-5, B-6, B-7, B-8, B-9 og B-12, i sin Myers Cocktail-formel til at behandle over 1.000 patienter. Dr. Gaby hævder, at formlen er effektiv til behandling af forskellige medicinske tilstande, herunder muskelspasmer.

C-vitamin

C-vitamin anvendes i Meyers Cocktail for at reducere muskelkramper. C-vitamin findes i mange fødevarer som citrusfrugter, tomater, grøntsager og kartofler. Det er vigtigt for knogler, bindevæv, muskler og blodkar. Drugs.com advarer om, at C-vitamin kan blande sig med andre lægemidler og have virkninger på ufødte babyer. Tal så med din læge før du supplerer med dette vitamin.

Pin
+1
Send
Share
Send