Sundhed

Naturlige retsmidler til at dræbe bakterier i munden

Pin
+1
Send
Share
Send

Når du har bakterier i munden, sætter du ikke kun din mundhygiejne i fare. Bakterier i munden kan føre til andre medicinske problemer, herunder at kompromittere dit hjertes sundhed. Ifølge en undersøgelse fra 2011 foretaget ved University of Rochester fandt forskerne, at visse bakteriestammer i munden rejste gennem blodbanen til hjertet. Personer med underliggende hjertesygdomme kan udvikle komplikationer, når de udsættes for disse bakteriestammer. Tal med din tandlæge om naturlige midler, der bruges til at kontrollere forekomsten af ​​bakterier i munden.

Tænder Børste

Børste dine tænder regelmæssigt fjerner fødepartikler og stammer af bakterier, der er til stede i munden. Bør mindst to gange om dagen, især efter måltider. Din tandbørste skal udskiftes hver tredje til fire måneder for at begrænse udsættelsen for bakterier, der findes på børsterne.

Kost

Din kost påvirker mængden af ​​bakterier i munden. Undgå mad med store mængder tilsat sukker. Sukker er nedbrudt af bakterier i munden i syrer. Syrerne har evnen til at beskadige emaljen af ​​dine tænder og fremme hulrum. Fødevarer, der skal undgås, omfatter sodavand, frugtjuice, karameller og slik. Drik masser af vand mellem måltiderne i stedet for sodavand for at skylle eventuelle rester af madrester og fjerne bakterier.

Tuneskrabning

Debris på tungen kan fremme dårlig ånde på grund af tilstedeværelsen af ​​bakterier. Brug din tandbørste til at skrubbe fødepartikler, før du børster tænderne. Som et alternativ, brug en tunge skraber for at slippe af med bakterier på tungen. Floss efter måltider for at fjerne enhver mad, der ligger mellem dine tænder.

mundskyllevand

Mundskyl er et andet naturligt middel, der hjælper med at styre mængden af ​​bakterier, der findes i munden. Naturlige mundskyllevand kan findes over-the-counter og indeholder ingredienser som kanelolie, tærte, te-træolie, pebermynte og spearmint. Mint-flavored tyggegummi uden sukker er et andet middel til at kontrollere opbygningen af ​​bakterier. Tygge tyggegummi for at stimulere spyt til at fjerne bakterier. Vælg sorter af tyggegummi, der indeholder den naturlige sødestof xylitol. Xylitol hæmmer væksten af ​​bakterier i munden.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Cómo Deshacerse De Mal Aliento Naturalmente (Marts 2020).