Mad og drikke

Løsninger til Stop Water Pollution

Pin
+1
Send
Share
Send

De fleste vandforurening begynder på jorden, ikke i vandet. Otteogtreds procent af havmiljøforurening begyndte som afstrømning. Dagens græsgødning er morgendagens forstyrrelse af et marine økosystem. Dagens motorolie hældes ned et stormdræne er morgendagens fiskegift. Dagens industrielle afstrømning er morgendagens drikkevandsforurening. Den gennemsnitlige borger kan hjælpe med at stoppe vandforurening.

Kassér farligt affald på passende vis

Affald bortskaffes ikke korrekt, kan finde vej ind i grundvand, drikkevandskilder og dyrelivet. Dump aldrig flydende affald i dræn, toiletter eller stormdræn. Frostvæske, maling og lak, plæneplejemidler, herbicider og pesticider samt olie af enhver art skal bortskaffes på passende deponeringssteder for farligt affald. Tjek Earth 911 (se Ressourcer) for måder at genbruge eller bortskaffe korrekt på dette affald.

Beskyt kildevand

Kildevand er vand, der er tappet til drikkevand. Det kan omfatte grundvand, akviferer, søer og reservoirer. For at beskytte disse kilder bør du først lære, hvor de er i dit område. Gå til EPA's "Adopter Your Watershed" hjemmeside for at finde ud af, hvor dit drikkevand kommer fra. Undersøg om tegn på "drikkevand" er placeret omkring dit reservoir. Lær om industrielle eller landbrugskemikalier får lov til at udvaskes i dit grundvand. Bliv en frivillig overvågning for at se efter vandforurening, lobbyvalgte embedsmænd og uddanne offentligheden.

Stop afbrænding

Stop afrundet ved at foretage ændringer i din ejendom. Runoff bærer med det alt det affald, som det opfanger på vej til floder, søer eller havet. Plante- og havekemikalier, bilrester, affald fra kæledyr, alt hvad der er på din græsplæne og indkørsel kan blive vandforurening. For at stoppe afstrømning, direkte nedstødninger på græsplæner, træer eller haver. Plant indfødte græs for at absorbere afstrømning. Minimere asfalterede og barlige områder. Kanal tagvand til regn tønder til senere brug på haver og græsplæner. Undgå at lade regn, vaskevand eller vand på vand løbe fra din ejendom til gaden og stormafløbet.

Undersøg lokale forureningskilder

Hvis du ikke ved, hvem de største vandforurenere er i dit kvarter, så find ud af det. Scorecard Pollution Information site vil fortælle dig, hvilken form for forurening der slippes ud i dit lokale vand, og hvem laver størstedelen af ​​forureningen. Forurenere lide at gøre deres beskidte arbejde i hemmelighed. Eksponering af forurenere kan motivere dine naboer til at handle, og dine valgte embedsmænd indfører regulering.

Reducer spildevandsmængden

Overbelastede spildevandsrensningsanlæg er en anden mulig kilde til vandforurening. At reducere mængden af ​​vand du bruger reducerer mængden af ​​spildevand, der går ind i dit kloaksystem. Installer lavstrømskraner i dit hus. Reparér lækager i dræn og toiletter. Gør din græsplæne og haven så vand-effektiv som muligt. Køb vandbesparende vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Lær den mest effektive måde at vaske din bil på, så gør den på din græsplæne, ikke din indkørsel, så græsset kan suge afstrømningen.

Pin
+1
Send
Share
Send