Mad og drikke

Sådan koger du skulderbiff i ovnen

Pin
+1
Send
Share
Send

Skulderbøf er en udbenet skære, der er taget fra skulder- eller armdelen af ​​en side af oksekød. Fordi den har meget lidt fedt, kræver skulderbag en fugtig madlavningsmetode, såsom braising, for at ømme kødet. Ovn-braising en skulderbøf er en simpel proces, der frembringer gaffeludbudsresultater. Sæt din skulderbøf på din stovetop for at låse i dens smagfulde juice inden du overfører den til ovnen for at afslutte madlavningen.

Trin 1

Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Flyt stativet til midten af ​​ovnen, hvis det er nødvendigt.

Trin 2

Skær synligt fedt ud af skulderbølsens kanter med en skarp kniv; dette er især vigtigt, hvis du ser dit fedtindtag eller tæller kalorier.

Trin 3

Opvarm den ekstra jomfruolivenolie i en ovnsikker krukke på din komfur over medium høj varme i tre minutter. Olien er klar, når du lægger en dråbe vand, og det sizzles rasende.

Trin 4

Drys frisk peber, hvidløgspulver, paprika og andre krydderier over den beskårne skulderbøf til smag. Stol på saltfri krydderier til smag, hvis du er bekymret for dit natriumindtag.

Trin 5

Skær skulderbøkken for at forsegle i det naturlige juice. Tilsæt bøf til den varme olivenolie og brun hver side i to til tre minutter.

Trin 6

Hæld i oksekød bouillon, vegetabilsk bouillon, vin eller vand over bøf. Dæk potten med et stramt låg.

Trin 7

Placer den ovnsikre gryde i den forvarmede ovn og kog i en time eller indtil bøf er gaffel-øm. Kontroller bøden halvvejs gennem tilberedningstiden, og tilsæt ekstra 1/2 kop væske, hvis det er nødvendigt.

Ting du skal bruge

  • Kniv
  • Ovnsikker krukke med låg
  • 2 spiseskefulde ekstra jomfru olivenolie
  • Krydderier efter smag
  • 1 kop oksekød bouillon, vegetabilsk bouillon, vin eller vand

Tips

  • Tilsæt hakket kartofler, gulerødder, selleri og løg til gryden, før det placeres i ovnen, hvis det ønskes.

Advarsler

  • Undgå at tilberede skulderbøffen ved temperaturer højere end 300 grader Fahrenheit. Højere temperaturer vil få væsken i puljen til at koge, hvilket resulterer i hård bøf.

Pin
+1
Send
Share
Send