Vægtstyring

Magic Herb Diet

Pin
+1
Send
Share
Send

Tag en magisk pille eller et supplement og se dine pounds smelte væk - i hvert fald det er det løfte, som producenterne af Magic Herbs gør. Du skal altid bruge forsigtighed, når du bruger urteformuleringer, fordi naturlige ikke altid oversætter til sikre og urte kosttilskud ikke er reguleret af US Food and Drug Administration, noterer American Academy of Family Physicians. Sådanne formuleringer kan også indeholde farlige urenheder, interagere med medicin eller forværre sundhedsbetingelserne. Altid konsultere en læge, før du prøver en ny diætpille.

krav

Disse "magiske" kosttilskud er påstået at stimulere dit stofskifte via termogenik, kontrollere dine insulinniveauer for at reducere kropsfedt, hjælpe dig med at opnå eller beholde lean muskelmasse, mens du aftar fedt, øger dit energiniveau og styrer din appetit, ifølge producentens oplysninger.

Identifikation

Magic Urter indeholder to nøgle ingredienser, der er adskilt i to forskellige produkter. Den første er chrompicolinat, der findes i selskabets "Diet Formula." Den anden er chitosan, der findes i "Fat Blocking Formula." Kostpillen indeholder også en række andre ingredienser som ma huang, cola nut, guarana, lakrids , Sibirisk ginseng og kelp. Den eneste andre ingrediens, der er anført på chitosan-formuleringen, er vitamin C.

typer

Chitosan i Magic Herbs Fat Blocker er et polysaccharid, som du finder i krebsdyr exoskeletoner. Dette polysaccharid kan muligvis absorbere seks til 10 gange sin vægt i både olier og fedt, siger Jamie Fritch fra Vanderbilt University. Dette skaber en "fedtkugle", som din krop ikke kan absorbere. Bolden udskilles i din fæces. Vær opmærksom på, at chitosan potentielt kan absorbere mineraler, som din krop har brug for sammen med fedtene og muligvis forårsage en mangel, ifølge Fritch. Der er imidlertid ikke noget videnskabeligt bevis på, at chitosan faktisk kan absorbere fedt. Endvidere bør enhver med en seafood allergi ikke tage dette tilskud.

Overvejelser

Mens Magic Herb-producenter vælter chrom som vægttab, er virkningerne af chrom små sammenlignet med at forbruge en velafbalanceret kost og motion, ifølge University of Maryland Medical Center. Det er et populært supplement, fordi nogle studier tyder på, at det kan forbedre muskelmassen og reducere kropsfedt, bemærk eksperterne ved UMMC. Hvis du tager insulin, skal du være forsigtig med at tage krom. Høje doser af krom kan hæmme insulins effektivitet. Høje doser kan generelt forårsage rødme, kløe eller maveirritation. Der er også rapporteret om leverdysfunktion, nyreskade og hurtige, uregelmæssige hjerterytmer på grund af for meget krom. Det er især vigtigt at konsultere en læge, før du tager krom, hvis du behandles med diabetesmedicin eller antacida, ifølge UMMC.

Advarsel

Mange af de andre ingredienser i Magic Herbs kostformulering kan forårsage bivirkninger og interagere med medicin. Ma huang indeholder for eksempel alkaloid ephedrin, som blev forbudt i USA i 2004 på grund af muligheden for alvorlige bivirkninger, herunder beslaglæggelse, hjerteanfald, slagtilfælde og endog død, ifølge "Essential Herb-Drug-Vitamin Interaction Guide "af George T. Grossberg og Barry Fox. Andre bivirkninger kan omfatte kvalme, svimmelhed, angst og hovedpine. Det øger risikoen for forhøjet blodtryk, når det tages sammen med et væld af stoffer, herunder diazoxid. Guarana er også en stimulant på grund af dens koffeinindhold. Det kan føre til nervøsitet og gastrisk irritation og kan have vanddrivende virkninger. Det kan forværre angst og blødningsforstyrrelser, gastroøsofageal reflukssygdom, irritabel tarmsyndrom og insulinresistens. Det kan også hæve blodtrykket og udløse uregelmæssigt hjerteslag. Laksyret i denne formulering kan også hæve blodtrykket, sænke dit blodkaliumniveau, forårsage vand og natriumretention og føre til sløvhed og hovedpine. Lakris er ikke sikkert at bruge, hvis du har hjerte-, nyresygdom eller leversygdom, rådgive Grossberg og Fox.

Pin
+1
Send
Share
Send