Sygdomme

Kalorier i en Ricola Host Drops

Pin
+1
Send
Share
Send

Ricola-selskabet er mest kendt som en producent af hostedråber, men hostehjælpen var ikke virksomhedens oprindelige produkt. Det schweiziske selskab startede som bageri i 1924. Det var først i 1940'erne, at selskabets ære fuldendte en blanding af urter til at omfatte i de sugetabletter, virksomheden nu er berømt for. I dag udfører Ricola en fuld række af hostedråber, men den mest populære er Ricola Original Natural Herb drops.

Kalorier

Hver Ricola Original Natural Herb hoste falder du bruger til at berolige et ondt i halsen eller kvælge en hoste indeholder 15 kalorier. Kalorierne i hostedråbet repræsenterer, hvor meget energi du får fra det, rapporterne fra US Food and Drug Administration. Hvis du spiser 2.000 kalorier om dagen, udgør hver hostedab 0,75 procent af dit samlede kalorieindtag for dagen. Husk dog, at kalorierne kan optage i løbet af en dag. For eksempel, hvis du spiser 10 hostedråber, der svarer til 150 kalorier eller 7,5 procent af dit samlede daglige kaloriindtag.

Andre ernæringsmæssige oplysninger

Andet end de 15 kalorier i hver hostetab, tilføjer Ricola Original Natural Herb-dråber lidt andet til din kost. Dråberne indeholder intet fedt og må heller ikke tilsættes natrium, protein eller kulhydrater til din kost. De indeholder heller ikke nogen væsentlige vitaminer og mineraler.

Aktive ingredienser

Den aktive ingrediens i Ricola hostedråber er mentol, med 4,8 mg mentol i hver dråbe, ifølge Ricola. Menthol tjener to formål. For det første kan det hjælpe med at undertrykke en hoste. For det andet kan det mindske smerten i mund og hals.

inaktive ingredienser

Ud over mentholet, der har medicinske egenskaber, indeholder Ricola hostedråber flere andre ingredienser. En af hovedkomponenterne er et urteblandingsekstrakt indeholdende citronmelisse, horehound, hyssop, ældre, lindenblomster, pebermynte, salvie, timian, mallow og vild timian, Ricola-rapporter. Andre ingredienser omfatter karamel for at give farve, pebermynteolie, stivelsessirup og sukker.

Sådan bruges dem

Den naturlige urtehostedråber er sikre til brug hos voksne og børn i alderen 6 og ældre. Ifølge Ricola skal du opløse to dråber i munden en ad gangen hver anden time som nødvendigt for at forhindre en sough. Personer med sundhedsmæssige tilstande som emfysem eller kronisk host bør kontakte en læge, inden de bruger Ricola hostedråber. Du bør stoppe med at tage dråberne og mødes med din læge, hvis din mavesmerter varer længere end syv dage, din hoste varer mere end en uge, eller hvis din host opstår med feber, udslæt eller kronisk hovedpine. Hostedråberne bør ikke anvendes til børn under 6 år, medmindre du har kontrolleret med barnets læge, rådgiver Ricola.

Pin
+1
Send
Share
Send