Parenting

Antenatal Øvelser Under Graviditet

Pin
+1
Send
Share
Send

Motion under graviditet har fordele ikke kun for forventede mødre, men også for deres voksende babyer. Sutter Health siger, at antitræning kan lindre rygsmerter, få kvinder klar til arbejde ved at forbedre muskelstyrken og fleksibiliteten og forbedre energiniveauet. Gravide kvinder er i stand til at udøve hele deres graviditet, så længe de taler med deres læger om, hvilke aktiviteter der er hensigtsmæssige og tager de rette forholdsregler.

Fod- og ankeløvelser

Som graviditeten skrider frem, kan øget væske lægge pres på fødderne og anklerne, hvilket får dem til at svulme og være ubehagelige. Nogle enkle øvelser er nok til at få cirkulationen til at lette det ubehag og reducere byrden på hjertet og venerne. Northern Health and Social Care Trust anbefaler to øvelser, der kan hjælpe. Bøj og bøj dine ankler i en op-og-ned-bevægelse, og bevæg dine fødder i en cirkulær retning for at arbejde dine ankler. Begge øvelser vil bidrage til at reducere akkumulering af væske omkring anklerne. Udfør disse 10 gange om dagen for de bedste resultater.

Relief for rygsmerter

Rygsmerter kan begynde selv tidligt i graviditeten, men det kan blive værre, da barnet vokser og lægger pres på ryggen. Vedligeholdelse af god kropsholdning kan bidrage til at lindre rygsmerter, som kan udføre øvelser rettet mod ryggen. En måde at styrke rygmusklerne på er at komme ned på hænder og knæ og trække maven ind mod ryggen med fokus på navlen. Hold positionen i tre til fire sekunder og slip. For en mere avanceret version af øvelsen kan kvinder stramme deres balder, når de trækker deres buk i, samtidig løfter ryggen ind i en pukkel og hænger i ryggen af ​​ryggen.

General Fitness

For overordnet fitness kan kvinder generelt gøre de øvelser, de var vant til at gøre, før de blev gravide, herunder løb og vægtløftning. American Academy of Pediatrics siger at gå, yoga, pilates og svømning kan alle være gode valg. AAP siger, at kvinder, der ikke var vant til at udøve før graviditeten, skulle starte langsomt, med så lidt som fem til 10 minutters træning om dagen for at starte. Sutter Health anbefaler lavtidsøvelse mindst tre gange om ugen, såvel som daglig strækning.

Øvelser at undgå

AAP'en siger, at gravide kvinder bør undgå enhver øvelse, der omfatter spring eller bevægelser; dette omfatter sport som volleyball eller aerobics med høj effekt. Aktiviteter, der kræver kraftig studs eller som udgør muligheden for fald eller maveskade, bør også undgås - tænk ridning, skiløb, cykling og kontakt sport som fodbold. Gravide kvinder bør også undgå øvelser, der kræver, at de holder vejret. Mange forholdsregler kan være nødvendige for træningsøvelser afhængigt af kvindens personlige forhold, så det er afgørende for hver kvinde at diskutere en foreslået øvelsesplan med sin læge, før han begynder.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: HappyBauch (9) - Pilates für Schwangere 2. und 3. Trimester | KOMPLETTWORKOUT by Fitnessmutti (Februar 2020).