Vægtstyring

Mayo Clinic 3-dages kost

Pin
+1
Send
Share
Send

Mayo Clinic navn er forbundet med flere typer af kostvaner, herunder fad diæt, der lover hurtigt vægttab på kort tid. Mayo Clinic 3-dages kost lover at arbejde i så lidt som tre dage og fremmes som et program, der kan hjælpe dig med at kaste overskydende pund i sidste øjeblik inden en kommende begivenhed. Mens denne type diæt kan bruge nogle sunde fødevarer, og du kan tabe sig, kan det ikke være en sund mulighed for vægttab. Og uanset det populære navn har det intet at gøre med det berømte sundhedsvæsen i Rochester, Minnesota. Hvis du er interesseret i Mayo Clinic kost, er det vigtigt at bemærke, at det kun vil forårsage kortsigtet vægttab, der hovedsagelig er forbundet med vandvægt. Langsigtet sikkert vægttab tager uger, måneder eller år med arbejde, og kan ikke opnås om 3 dage.

Planen

Mayo Clinic 3-dages kost er en form for vægttab plan, der kan hjælpe dig med at tabe op til 6 lbs. om tre dage. Denne kost indebærer at spise masser af grapefrugter, grøntsager og protein med få kulhydrater eller fedtstoffer. Du skal også drikke mindst 32 oz vand dagligt. Nogle mennesker tror måske at tilføje grapefrugt til hvert måltid hjælper med at fremme vægttab, men grapefrugt har ingen mystiske egenskaber, der får det til at brænde fedt. Ifølge Colorado State University Extension er der ingen sammenhæng mellem at tilføje grapefrugt til hvert måltid og tabe sig.

Eating

Mayo Clinic 3-dages kost omfatter tre dage med små mængder fødevarer i kombinationer af protein med kulhydrater og fedt. For eksempel består morgenmad hver dag af kulhydrat og protein, såsom toast og et stykke ost eller et æg. Frokost involverer meget af den samme kombination, såsom brød med tun eller cottage cheese. Middag tilføjer grøntsager og en lille mængde fedt. En prøve middag kunne omfatte en lille servering af skinless kylling, en kop broccoli, en kop asparges, et stykke frugt og en halv kop vaniljeis. For hvert måltid skal du også inkludere en halv grapefrugt.

Advarsel

Selvom denne diætplan er opkaldt til Mayo Clinic, er den faktisk ikke forbundet med Mayo Clinic overhovedet, og det understøttes heller ikke af organisationen. Ved at følge denne type diæt kan du tabe hurtigt, fordi dine kalorier er begrænset til ca. 1.200 hver dag. Derudover er der meget lave mængder kulhydrater i denne kost, som kan sætte din krop i en tilstand af ketose, hvor kroppen bryder ned fedtstoffer og danner ketoner. Kroppen skal så udskille ekstra vand for at slippe af med disse ketoner, og den vægt, du synes at være ved at miste, er for det meste vandvægt.

Andre overvejelser

Selv om du måske mister en del indledningsvis, er denne type diæt ikke beregnet til at vare i lang tid. Du kan eventuelt få vægten tilbage, fordi det er en kortvarig løsning. University of Kentucky College of Agriculture siger, at hvis du har en medicinsk tilstand som hjertesygdom, diabetes eller forhøjet blodtryk, bør du rådføre sig med din læge, før du starter en diæt for at sikre, at du spiser de rigtige fødevarer til din tilstand.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Verliere 2 kg pro Tag (April 2020).