Vægtstyring

Vægttab Camps for Kids i Ohio

Pin
+1
Send
Share
Send

Overvægtige børn har lavere selvværd og flere sundhedsproblemer end børn med normal vægt. Du kan hjælpe dit barn med at overvinde disse problemer med et vægttab lejr for børn. Ohio har flere vægttab lejre og fitness lejre, at børn kan deltage. Mange af disse lejre tilbyder også ernæringsrådgivning. Fordelene ved disse lejre er gode, og børnene kommer tilbage fra lejren med højere selvværd og de værktøjer, de har brug for til at kaste overskydende pund.

Fordele

Børn, der er overvægtige, har en tendens til at have lavere selvværd end børn, der er i normalvægt, ifølge et manuskript skrevet af Latoya Huston i Psykologisk Institut ved Missouri Western State University. Når et barn taber sig i en vægttablejre, vil hans selvværd og selvtillid være meget højere end før. Desuden vil tabe sig reducere risikoen for sygdomme som diabetes.

Alternativer

En vægttablejre i Ohio kan være for langt til nogle eller kan være for dyrt for andre. Overvej alternativer for at hjælpe dit barn med at skære overvægt og genvinde et sundt selvværd ved at tilmelde dem. F.eks. Tilmelde dem i et sportsprogram eller en lejr i stedet. Sportslejre og -programmer kan bidrage til at øge børnenes selvværd ved at lade dem ikke kun tabe sig, men også være med i et hold og møde nye venner. Derudover vil de aktiviteter, de deltager i, bidrage til at skabe en sund livsstil.

Wellspring

Wellspring Pennsylvania vægttab lejren for børn er lige udenfor Ohio. Den coed camp er for børn i alderen 11 til 18 og indeholder personlige programmer. Børnene vil deltage i ernæringskurser, kulinariske kurser og fitnessaktiviteter såsom cykling, vandreture og sport. Fra 2010 var prisen opad på $ 1.000 pr. Camper.

Camp Shane

Camp Shane lærer børn, hvordan man kan tabe sig, mens de stadig nyder deres yndlingsfødevarer. Ernæring uddannelse, del-kontrollerede måltider og madlavning klasser er alle tilgængelige for børn at prøve. Kognitiv adfærdsterapi er også brugt til at hjælpe børnene med at blive mere opmærksomme på deres spisemønstre. Omkostningerne var mere end $ 3.500 pr. Camper i 2010.

Ny billedlejr

Også lige uden for Ohio er New Image Camp på Pocono Trails i Reeders, Pennsylvania. Lejren er for drenge og piger i alderen 7 til 18 år. Nyfilmfilosofien er at skabe et miljø, hvor vægttab er en integreret del af sommerlejrenes oplevelse, fremmer sundhed, wellness, integritet og læring, skaber selvværd og varig venskaber og sikre individualiseret opmærksomhed, der giver resultater. Omkostningerne var mere end $ 600 pr. Camper fra og med 2010.

Pin
+1
Send
Share
Send