Sygdomme

Bukhorn og forstoppelse

Pin
+1
Send
Share
Send

Fenugreek er en urt med en lang brugstid som krydderi og medicin. Mange fordøjelsessygdomme kan angiveligt behandles med fenegreek, herunder forstoppelse. Fenugreek forårsager sjældent alvorlige bivirkninger og kan være et sikkert alternativ til folk, der søger naturlige midler til forstoppelse. Ligesom enhver sundhedstilskud skal du kontakte din læge, inden du tager fenegreek.

Forstoppelse

Læger definerer forstoppelse som færre end tre afføring i en uge. Tarmkanalernes frekvenser varierer sædvanligvis, og at gå en dag uden tarmbevægelse betyder ikke nødvendigvis, at du er forstoppet, forklarer University of Maryland Medical Center. Fælles årsager til forstoppelse omfatter ikke at drikke nok vand, ikke spiser nok fiber og ikke får nok motion.

Bukkehorn

Fuglehornsplanten, også kendt som Trigonella foenum-graecum, er blevet anvendt af mennesker for længe siden som 1500 B.C i Egypten. Mens fenegreekfrø er mest almindeligt anvendt i kosttilskud, kan bladene lejlighedsvis også anvendes. Traditionelt har fenegreek behandlet mange fordøjelsessygdomme. Moderne forskere undersøger også fenegreek som en behandling for diabetes og højt kolesteroltal.

Bukhorn og forstoppelse

Fenugreek anbefales nogle gange som en alternativ behandling for forstoppelse, forklarer New York University Langone Medical Center. Effekten af ​​fenugreek på forstoppelse er imidlertid ikke blevet undersøgt bredt i kontrollerede kliniske forsøg. Mens mange mennesker kan rapportere gavnlige virkninger på forstoppelse efter at have taget fenegreek, er der meget få beviser for, hvor ofte denne fordel kan være.

Fiber

Årsagen fenegreek er nogle gange anbefalet som en behandling for forstoppelse er, at fenegreek indeholder høje niveauer af opløselige fibre. Fødevarer, der indeholder store mængder opløselig fiber, er kendt som bulkdannende afføringsmidler. Når opløselig fiber absorberer vand i tarmene, udvides det eller øges i bulk. Denne ekspansion sætter pres på tarmene og udløser sammentrækninger, som bevæger afføring gennem tarmene og fremmer afføring.

Pin
+1
Send
Share
Send