Mad og drikke

Sun-Maid Raisins Næringsmæssige Fakta

Pin
+1
Send
Share
Send

Sun-Maid, der eksisterer siden 1912, producerer rosiner. Disse tørrede druer er tilgængelige i delstyrede beholdere, hvilket gør dem til et godt valg for at tage med dig til arbejde eller klasse. De næringsmæssige fakta af Sun-Maid-rosiner afslører, at de indeholder en række mineraler samt sunde fibre og makronæringsstoffer.

Kalorier

En 1/4 kops servering af rosiner indeholder 130 kalorier, eller 6,5 procent af de kalorier, du skal forbruge hver dag. Disse rosiner er et glimrende valg til en bærbar snack, da 100 til 200 kalorieindhold ofte passer godt ind i din måltidsplan uden at introducere for mange kalorier.

Kulhydrater og Protein

En servering af rosiner fra Sun-Maid giver 31 g kulhydrater, et makronæringsstof, der er vigtigt for funktionen af ​​dit centralnervesystem. Kolhydraterne i denne tørrede frugt brydes ned i glukose - brændstof til din krop. Derudover indeholder rosiner 1 g protein. Du bør forbruge 225 til 325 g carbs og 50 til 175 g protein hver dag.

Fiber

Sun-Maid rosiner kan hjælpe med at øge dit fiberindtag. En portion indeholder 2 g af næringsstoffet. En artikel i april 2011-udgaven af ​​"Journal of Medicinal Food" diskuterer rosinens rolle i at hjælpe folk med at få mere fiber i deres kost og noterer sig vigtigheden af ​​fiber for at fremme mæthed, såvel som dets mulige effektivitet til at forbedre insulinfølsomheden. Forbruge 25 til 38 g fiber hver dag.

Kalium

Sun-Maid rosiner er et godt valg for kalium, med 9 procent af det daglige anbefalede indtag. Kalium i rosiner er vigtigt for at regulere fordøjelsen og funktionen af ​​dine muskler. Det gavner også din hjerne. En undersøgelse offentliggjort i maj 2011 udgaven af ​​"American Journal of Epidemiology" korrelerer forbruget af kalium med en nedsat chance for hjernevævsdød udløst af højt blodtryk hos kvinder.

Jern

En servering af rosiner fra Sun-Maid giver 6 procent af det jern, du skal forbruge hver dag. Jern i din kost hjælper med at forhindre anæmi, hvilket kan forårsage en sløv reaktion, der gør det svært at gennemføre dine normale daglige aktiviteter. Det er vigtigt at fylde jern i din krop efter at have givet blod, så Sun-Maid rosiner kan gøre en god post-blod donation snack.

Calcium

Sun-Maid rosiner støder på dit calciumindtag. En portion af disse rosiner har 2 procent af det daglige anbefalede indtag af dette knogleskærende mineral. Ud over dets påvirkning på knogletæthed kan calcium give relief for nogle symptomer på præmenstruelt syndrom.

Pin
+1
Send
Share
Send