Sygdomme

Den bedste liggende cykel til hjemmebrug efter en knæskiftkirurgi

Pin
+1
Send
Share
Send

Den bedste liggende cykel til hjemmebrug efter en knæudskiftning vil blive brugt til at styrke og strække musklerne omkring dit knæbytte for at give dit nye knæ den nødvendige støtte. Din rehabilitering kan afvige fra andre patienter, så kontroller altid med din læge, inden du starter et nyt træningsprogram.

Fælles indvirkning

Den bedste liggende cykel til hjemmebrug efter en knæudskiftning placerer lidt, om nogen, stress på dit nye knæ. Enhver form for cykling er klassificeret som en lav effekt aktivitet, der kan være nyttig for dem, der lider af ledskader, herunder dem, der rehabiliterer fra knæskifte. Low-impact aktiviteter pound ikke leddene så meget som andre kardiovaskulære aktiviteter, der bruger højere vægtbærende niveauer, såsom jogging eller løb.

Gears

Den bedste liggende cykel til hjemmebrug efter en knæudskiftning skal indeholde en række gear. At vælge det rigtige gear gør det muligt for dit knæ at gå igennem hele pedalbevægelsen på en jævn måde, der fremmer muskelforstærkning og fælles fleksibilitet. Hvis du er ny til recuperation, hjælper du med at sætte gearet på et lavt niveau, reducerer ledspændingen. Når din rekreation skrider frem og dit knæområde bliver stærkere, øges gearene gradvist.

Klemmer

Den bedste liggende cykel til hjemmebrug efter en knæudskiftning vil omfatte fodklemmer. Fod eller tå, klemmer er stropper fastgjort til pedalen, der fastgør din fod på pedalen og forhindrer glidning. Ved at holde fødderne fast på pedalerne mindsker risikoen for skade, fremmer korrekt justering af kroppen, forbedrer pedalbevægelsen, påfører kontinuerligt tryk, øger modstanden under løftedelen af ​​pedalmanøvreringen, styrker benmusklerne og øger kardiovaskulær sundhed.

Balance

Den bedste liggende cykel til hjemmebrug efter en knæudskiftning øger din følelse af balance. Liggende cykler har et lavt tyngdepunkt, som kan hjælpe personer med dårlig balance. Knæudskiftningspatienter har nedsat quadriceps 'styrke og funktion, hvilket påvirker den generelle balance og udfører daglige aktiviteter, såsom at gå.

Overvejelser

Tænk på en række faktorer, mens du vælger din liggende cykel efter en knæudskiftning. Overvej at starte i kun fem minutter med nul modstand. Når du bliver stærkere og din smertestiv falder, skal du bygge din tolerance og styrke ved at tilføje fem minutters trin og øge resistensniveauet med en. Husk at forblive hydreret under din cykelforbrug ved at drikke rigeligt med vand eller væsker. Drik før du tørster og gennem hele din træning. Overvej dit hjem plads før du køber din liggestole og give dig selv plads til at bruge din cykel. Husk at varme dine muskler op, før du kører din liggende cykel for at forhindre skade.

Pin
+1
Send
Share
Send