Mode

Kan du lægge mælk på din hud slippe af ar og rynker?

Pin
+1
Send
Share
Send

Selvom mælk typisk kan reserveres til morgenmaden, kan du måske sætte nogle til side til din næste aften hudpleje. Mælk indeholder mælkesyre, en naturlig exfoliant, der buffrer væk død hud og fornyer overfladen uden at forårsage irritation. Det kan bidrage til at fade ar med tiden uden at forårsage hyperpigmentering. Mælke plummer også fine linjer for at reducere deres udseende. Når det kombineres med honning - en naturlig fugtighedscreme, kan den bruges som en natlig behandling. Sæt mælkekartonen ved siden af ​​agurkeskiverne og tag din hudpleje rutine til næste niveau.

Trin 1

Hæld 1 spiseskefuld honning og 1/2 spiseskefulde fuldmælk i en skål. Kombiner dem med en ske, indtil de danner en pasta.

Trin 2

Sug en bomuldsklud i varmt vand og rens dit ansigt. Flyt kluden i en cirkulær bevægelse for at forsigtigt exfoliere og åbne dine porer. Brug en baby ansigt klud, hvis du har følsom hud.

Trin 3

Dyp fingerspidserne ind i pastaen og massage det over din hud i en opadgående cirkelbevægelse. Dæk hele dit ansigt, koncentrere dig om ar og fine linjer. Undgå øjenområdet, hvis du har følsom hud.

Trin 4

Vent 15 minutter og skyll derefter dit ansigt med varmt vand. Sug en ansigtsklud i varmt vand og brug det til forsigtigt at fjerne eventuelle resterende maskedele. Brug denne proces dagligt i stedet for en rengøringsmiddel eller efter at du har renset som en behandling.

Ting du skal bruge

  • Honning
  • Sødmælk
  • Skål
  • Ansigtsklud

Pin
+1
Send
Share
Send