Mad og drikke

Magnesium Citrat & Oxid

Pin
+1
Send
Share
Send

Kræves for at danne mere end 300 forskellige enzymer, skiller magnesium sig ud som en af ​​de vigtigste vigtige mineraler til et godt helbred. Fordi din krop ikke kan producere næringsstoffet, skal du få det regelmæssigt fra kosten. Carolyn Dean MD, forfatteren af ​​"The Magnesium Miracle", ser tilskud som den eneste måde at opnå en sund mineral status på. Citrat og oxidformer af mineralet skiller sig ud som almindelige valg i denne henseende.

Magnesiumkrav

Som alle mineraler vil magnesiumbehovene variere lidt mellem individer som en funktion af deres genetik, miljø og livsstil. Dean mener, at selvom højspændings livsstil har øget mængden af ​​magnesium, vi har brug for hver dag, behandles vores mad, og ændringerne i distributionen har alvorligt kompromitteret mængderne af mineraler, den indeholder, med magnesiumniveauer, der falder betydeligt.

Fordele ved Magnesium

Magnesium spiller en stor rolle i mange forskellige systemer i kroppen. Charles Poliquin, den canadiske styrke træner, der har uddannet et væld af olympiske atleter, forklarer, hvordan det forbliver særligt vigtigt for at opnå dyb søvn hver nat, da det slapper af i centralnervesystemet. Han påpeger også, at magnesium kan reducere risikoen for hjertesygdom, forbedre insulinfølsomheden og lavere stresshormoner.

Oxide

Du vil finde magnesiumoxid i en række kosttilskud, især multivitaminer. Oxid repræsenterer den billigste form for mineral at producere, hvilket fører mange producenter til at vælge det i stedet for chelaterede former. En undersøgelse fra 1990 om magnesiumoxidabsorption, som blev offentliggjort i "American Journal of Clinical Nutrition", viste, at tarmene ikke kunne absorbere oxidformer effektivt. Det meste af tillægget blev elimineret fra kroppen i afføringen.

citrat

Kemister danner magnesiumcitrat ved chelering af mineralet med citronsyre. Som med andre chelater fungerer citratet som en mineraltransportør for aktivt at forbedre absorptionen over tarmbarrieren. 1990-undersøgelsen undersøgte også citratabsorption, som de målte til imponerende 65 procent. Følgelig skiller citratformen sig som et meget bedre valg for at øge din magnesiumstatus.

Brug af kosttilskud

Dekan anbefaler, at enkeltpersoner tager dagligt magnesium for at forbedre kardiovaskulær sundhed, sove, insulinresistens og energiproduktion. Hun foreslår 600 mg i opdelte doser. Tal altid med din læge, inden du bruger kosttilskud.

Pin
+1
Send
Share
Send