Sport og fitness

Walking i en akvatisk pool for kronisk rygsmerter

Pin
+1
Send
Share
Send

Akvatisk terapi har vist sig at være en effektiv behandling for kronisk rygsmerter, mere specifikt kronisk lændesmerter. Ud over andre muligheder, såsom træningsterapi og massagebehandling, kan akvatiske øvelser være til gavn for personer, som klare neuromuskulære og muskuloskeletale lidelser. Desuden kan de, der ikke svømmer, være glade for at vide, at svømningskompetencer ikke er nødvendige for at træne i vandet.

Vandvandring

Vandvandring kan starte i vand, der kun er taljen højt. Gå på tværs af poolen, sving dine arme på samme måde som du ville gå på land. Stram dine abdominale muskler for at holde ryggen lige og undgå at læne for langt frem eller til siden. Når du er komfortabel i taljen højt vand, prøv de samme bevægelser i dybere vand, og for mere træning, prøv at jogge i dybt vand.

Fordele

I modsætning til nogle terapi øvelser reducerer akvatiske øvelser fælles kompressionskræfter og kan reducere inflammation. For dem, der måske har svært ved at udføre øvelser på land, giver akvatisk terapi et sikkert, terapeutisk alternativ. Modstanden i vandet giver et sikkert, vægtløst-lignende miljø til at løse styrke, balance og posturale problemer. Vandegenskaber, som overfladespænding og opdrift, kan give motionister mulighed for at gennemføre bevægelser og forlænget træningstid, som de ellers ikke kunne færdiggøre på land.

Forskning

En 2013-undersøgelse gennemgik andre oplysninger, artikler og undersøgelser, der undersøgte effekten af ​​akvatisk træning på kronisk rygsmerter og fundet akvatisk terapi viste sig på tværs af bord at være en effektiv behandling for at reducere rygsmerter og øge kortsigtet funktionalitet i lændesmerter syge. For langsigtede resultater viste informationen, at landbaseret træningsterapi var mere effektiv end den akvatiske. Men for dem, der måske har problemer med at opnå succes i landbaseret motion, giver akvatisk terapi et sikkert og behageligt alternativ.

Udstyr

Hvis du er på udkig efter yderligere modstand under vandvandringer eller andre akvatiske øvelser, kan håndbaner tilføje modstand, da dine hænder og arme bevæger sig gennem vandet. Vandsko kan også være nyttige, da de kan tilføje trækkraft, hvis du finder bunden af ​​din pool glat. Hvis du er ubehageligt vand, der går i dybere vand, skal du prøve at skræmme en nudel under træningen eller have en flotationsvest eller flydebælte.

Pin
+1
Send
Share
Send