Sport og fitness

Min mave sved, når jeg træner

Pin
+1
Send
Share
Send

Selvom sveden oftest ses under armen og ned på ryggen, er det helt normalt, at maven sveder under træning. Dette gælder især med en stigning i varigheden eller intensiteten af ​​en træning. Det er bare din krops naturlige reaktion på fysisk anstrengelse.

Sved

Grunden til at du sveder under træning har at gøre med din krops temperatur. I perioder med moderat til kraftig fysisk aktivitet oplever din krop en stigning i temperaturen. Dette udløser eccrine-kirtlerne for at udskille væske på overfladen af ​​huden. Da denne væske fordamper, afkøler den kroppens overflade. Ligesom mange andre områder af kroppen har din mave mange eccrine kirtler, så stigningen i kropstemperaturen stimulerer bare sveden langs din midsektion.

Temperatur

Selvfølgelig kan omgivelsestemperaturen også bidrage til svovlhastigheden. Hvis du træner i varmen, kan du opleve en stigning i kropstemperaturen og dermed større mængder sved. For en ændring af tempo, overveje at udøve indendørs for at mindske sveden omkring din midsektion. Hvis sved stadig er et problem, prøv at sænke temperaturen i rummet.

Tøj

En anden potentiel måde at bekæmpe mavesvind på er at se nærmere på træningsbeklædningen. Hvis du ikke bærer naturlige fibre, der trækker vejret, såsom bomuld, kan du opleve en forøgelse i sved. For at skære ned på ubehag kan sveden give dig, investere i træningstøj lavet af stoffer, der vækker fugt væk fra huden. De fleste er mærket som "performance apparel."

Henstilling

Efter perioder med sved skal du sørge for at drikke rigeligt med væsker. Når du sveder, mister du væsker fra kroppen, og den eneste måde at fylde dem på er ved hjælp af væskeforbrug. Din bedste indsats er vand, men du kan også tippe tilbage en sportsdrink, juice eller endda mælk efter en træning.

Pin
+1
Send
Share
Send