Mad og drikke

Muskelmælk og kreatin

Pin
+1
Send
Share
Send

Muskelmælk er et pulver, der hjælper muskelvækst og fremskynder dit opsving efter træning. Kreatin er en sammensætning, som kroppen producerer naturligt og sendes gennem blodbanen til kroppens muskler. Kreatin er også tilgængelig til at blive taget som et supplement til at forbedre energiniveauet i løbet af dine træningsprogrammer.

Baggrund

Muskelmælk består af kasein og valleproteiner, ifølge hjemmesiden Bodybuildingforyou. Produktet indeholder alfa-lactalbumin, et proteinholdigt aminosyre, der er afgørende for din krop. Muskelmælk indeholder næsten 350 g protein til to scoops og indeholder lidt over 160 g kalorier fra fedt. Webstedet USGyms forklarer, at creatine kosttilskud er tilgængelige for køb i købet. Kreatin bruges af din krop under muskelkontraktion som energikilde. Skeletmusklerne gemmer kreatinen til dine træningsprogrammer, og alt overskud går til hjernen, hjerte og kropsvæv.

Muskelmælkfordele

Muskelmælk indeholder lipider, som hjælper med at gøre din krop slankere og dine muskler stærkere og større, ifølge hjemmesiden Senior Fitness. Aminosyrerne og proteinerne i Muskelmælk bygger muskler mere effektivt på grund af produktets evne til at give dig mere energi. Hvis du tager Muscle Milk, vil du kunne træne på højt niveau i lang tid på grund af produktets evne til at hjælpe muskelgenopretning.

Kreatin Fordele

Creatine giver dig mere energi til en træning. Bodybuildingforouou forklarer at creatine hjælper din krop til at regenerere ATP. ATP hjælper dine muskelkontraktioner og forhindrer en stor opbygning af mælkesyre i dine muskler. Jo mindre mælkesyre i dine muskler, jo længere kan dine træningsprogrammer være. Kreatin kan også hjælpe dig med at gå på vægten.

Overvejelser

Muskelmælk og kreatin kan begge bruges af mennesker, der ønsker at få muskler og tilføje mere størrelse til deres ramme. Atleter og bodybuildere kan især høste fordelene ved disse produkter. Det er dog meget vigtigt at følge doseringsanvisningerne på produktbeholderen. Brug ikke overdrevent muskelmælk eller kreatin. Hvis du er i tvivl om at tage et tilskud, skal du tale med din læge.

Advarsel

USGymer forklarer, at lægerne stadig ikke er klar over de langsigtede virkninger af kreatin på dit helbred. Hvis du er under 18 år, bør du ikke tage et kreatintilskud. Også kvinder, der ammer eller gravid, bør ikke tage et tillæg. På webstedet Mayo Clinic forklares det, at hvis du bruger et kreatintilskud i lang tid, er vandretention mere sandsynligt, hvilket medfører vægtgevinster. Vandretention kan også medføre, at din krop bliver udtørret.

Pin
+1
Send
Share
Send