Vægtstyring

Ingredienser i Nutrex Lipo 6 kostpiller

Pin
+1
Send
Share
Send

Vægttabsindustrien producerer løbende produkter som træningsudstyr, kostplaner og kostpiller, der hjælper forbrugerne i deres kampe mod bulgen. Kostpillehylder er fyldt med vildtskader og produkter, der lovende giver de bedste resultater. En af disse piller er Nutrex Lipo 6. Dette produkt er et af flere vægttabs produkter fra Nutrex, og mens det prale af at vinde fedt tabsprodukt af året for 2005, 2006, 2007 og 2008 fra BodyBuilding.com, findes ingredienserne i denne diæt kan pillen ikke være sikker eller effektiv for alle at forbruge.

Aktive ingredienser

De primære aktive ingredienser i Nutrex Lipo 6 omfatter bioperin, vandfri koffein, yohimbin HCL, guggulsteroner og synephrin HCL. Der er 5 mg bioperin, som er et derivat af sort peber, i hver servering. Supplement Research Foundation udtaler, at bioperin er vist at øge stofskiftet, fordi det er et termonutrient, som hjælper med vægttab. Hver servering indeholder også 200 mg koffeinfri vand, som er en vandfri version af standard koffein. Hver servering har 3 mg yohimbin HCL, som ifølge producenten forbedrer kroppens lipolyse - eller kroppen bruger lagrede fedtceller til energi. En servering indeholder også 20 mg guggulsteroner, som kan forbedre lipidmetabolisme, ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. En enkelt servering af Nutrex Lipo 6 giver 20 mg synephrin HCL, hvilket er et stimulerende middel, der menes at øge stofskiftet ved at forbedre funktionaliteten af ​​beta-3 receptorer. Institut for Traditionel Medicin siger, at selvom synephrin kan hjælpe med vægttab, kan høje doser eller langvarig brug give uønskede bivirkninger.

Andre ingredienser

De øvrige indholdsstoffer, der findes i Nutrex Lipo 6, omfatter renset vand, glycerin og vegetabilsk cellulose. I modsætning til andre kapseltilskud kan veganer og vegetarer tage Lipo 6, fordi kapsler fremstilles fra plantekilder i stedet for animalske biprodukter, som findes i gelatinekapsler.

Doseringsanbefalinger

Som mange stimulantbaserede vægttabtilskud skal du gradvist indføre Nutrex Lipo 6 i dit system for at vurdere din krops tolerance for dets ingredienser. Begynd med at indtage en kapsel med 8 oz. af vand om morgenen og en ekstra kapsel seks timer senere i de første to dage. De følgende to dage øges dosen til to kapsler om morgenen og en kapsel seks timer senere. Efter den femte dag kan du øge dosen til to kapsler om morgenen og eftermiddagen; Nutrex fastslår imidlertid, at den maksimale dosis på fire kapsler pr. dag ikke er nødvendig for at opleve fordelene ved tilskuddet.

Advarsler

Det er vigtigt at diskutere brugen af ​​Nutrex Lipo 6 sammen med din læge før du tager det, især hvis du har kardiovaskulære problemer som f.eks. En uregelmæssig hjerteslag, højt blodtryk eller højt kolesteroltal. Dem, der er følsomme over for koffein eller andre stimulanser, kan ikke være de bedste kandidater til dette vægttabs supplement på grund af mængden af ​​stimulerende baserede ingredienser.

Pin
+1
Send
Share
Send