Sport og fitness

Sådan laver man tøj til snowboarding

Pin
+1
Send
Share
Send

Layering under aktive udendørsaktiviteter som snowboarding giver dig mulighed for at tilpasse dit eget "personlige klima" til dit træningsniveau og forholdene omkring dig. Du behøver ikke så meget isolering, når du arbejder hårdt, men du skal være i stand til at varme op, hvis du holder op med at bevæge sig, og udetemperaturerne kan ændre sig med mange grader takket være opvarmning fra solen, temperaturinversioner og Højde ændres som du går op eller ned ad bakken. Du kan også finde dig selv skiftevis udsat for regn, sne, slank eller lyse sol. Ved at lægge i lag kan du fjerne eller tilføje lag efter behov, så du altid er komfortabel, uanset betingelserne.

Trin 1

Vælg et grundlag, der passer godt til din hud og fjerner fugt væk for at holde dig tør og behagelig, uanset hvad dit anstrengelsesniveau. De fleste basislag kommer som adskiller - skjorter og bukser - og du skal sørge for at bære et grundlag på både top og bund af kroppen. Nogle basislag har specielle egenskaber, som mellem lynlåse eller en knapflyvning, for at lette badeværnafbrydelser.

Trin 2

Anbring et tykt lag, eller to tynde lag, af isolerende materiale over basislaget. Igen skal dette dække både toppe og bund. To af de bedste materialer til dette isolerende lag er fleece og uld. Du kan også kombinere en tyk fleece med en vindtæt vest som en del af dit mellemlag.

Trin 3

Tilføj et skallag over toppen af ​​dine andre lag. De fleste yderbeklædningsgenstande skal være fremstillet af tætvævet nylon eller polyester og skal være både vandtæt (for at holde smeltende sne ud) og åndbar (for at undgå at holde fugt og kondens fra sved indeni med dig).

Trin 4

Gentag lagringsproceduren for dine handsker, hvis det er nødvendigt. Dette er baseret på personlige præferencer - nogle snowboardere foretrækker at bære kun deres holdbare snowboardhandsker, mens andre måske foretrækker at bære en tynd, lette handsker i de tungere handsker. De, der går langt ind i backcountry, kan ønske at bære overtræk, der passer over snowboardhandskerne for ekstra isolering.

Trin 5

Undgå fristelsen til at lagre dine sokker for tykt. En tynd liner sok og en isolerende sok er fint, og hvis der er ekstra plads i dine støvler, kan du tilføje en ekstra sok til at tage pladsen op. Men hvis du tilføjer for mange sokslag, kan du presse dine fødder nok til at reducere cirkulationen, hvilket faktisk vil efterlade dig koldere end hvis du ikke havde tilføjet sokkerne.

Trin 6

Tilføj en hat til dit lagringssystem. Igen er valget af hvor meget lag er baseret på personlig præference; du kan bruge en tynd hat eller hjelmforing, der passer under din snowboardhjelm, og tilsæt derefter en tykkere isolerende hat af uld eller fleece for at holde dit hoved varmt, når hjelmen ikke er tændt. Eller brug simpelthen den tyk isolerende hat på egen hånd.

Ting du skal bruge

  • Baselag
  • Mellemlag
  • Ydre lag
  • Varme handsker
  • Varmt strømper
  • Varm hat

Tips

  • For at beskytte håndled under hårdt fald, skal du vælge snowboardhandsker eller vanter, der har indbyggede håndledsbeskyttere.

Advarsler

  • Frostbit kan forekomme på dine ekstremiteter - næse, kinder, ører, fingre og tæer - hvis din hud er udsat.

Pin
+1
Send
Share
Send