Levevis

Sådan tilføjes Tradelines til en kredit rapport

Pin
+1
Send
Share
Send

En handelslinje er simpelthen en post på din kredit rapport, der indeholder detaljerne i din kredit historie med en enkelt långiver. I bund og grund er handlen den byggesten, hvorfra din kreditvurdering er opført. Hvis du forsøger at etablere kredit for første gang eller forsøger at genopbygge din kredit i kølvandet på økonomiske problemer, er nogle gode handelslinjer på dit kredit record et must. Det er nemmere at tilføje handelslinjer end til en kreditrapport, end mange tror.

Trin 1

Spørg dine forældre eller en anden nærtstående for at tilføje dig som en autoriseret bruger til et eller flere af deres konti. De fleste långivere tillader og endog opmuntre forældre og unge til at gøre sådanne arrangementer. I virkeligheden får du brug for din forældres gode kredit som et springpunkt for at etablere din egen kredithistorie.

Trin 2

Kig efter en medtegnende for et lån eller leasingaftale. Igen er en forælder, nære slægtninge eller betroet stegt din bedste indsats. Husk på, at den, som din medundertegnende er, stoler på dig at handle ansvarligt og ikke på en måde, der ville skade den gode kredit, han har arbejdet hårdt for at bygge.

Trin 3

Ansøg om et kreditkort, der markedsføres til studerende, hvis du i øjeblikket er på college eller erhvervsskole. Långivere tilbyder kortene til studerende med ringe eller ingen kreditoptegnelser for blot at etablere relationer med lovende unge forbrugere. God karakterhjælp. Kreditkortudstedere har konstateret, at de bedste studerende har tendens til at være de bedste kreditrisici, så en god GPA vil forbedre dine chancer for at blive godkendt.

Trin 4

Kontakt lokale stormagasiner og andre købmænd, der tilbyder kreditkonti. Ofte vil du finde en, der vil lade dig åbne en konto med en lav kreditgrænse til at begynde med, især hvis du har været en god kunde i nogen tid.

Trin 5

Anmod om, at enhver, der allerede forlænger din kredit, rapporterer din rekord af rettidige betalinger til alle tre kredit bureauer. Dette er en af ​​de ressourcer, folk ofte overser. Hvis du lejer en lejlighed, betaler forsyningsvirksomheder eller endda har en mobiltelefon, har du en eksisterende kreditkonto. Ikke alle virksomheder vil samarbejde, men mange vil.

Trin 6

Ansøg om et sikret kreditkort, hvis intet andet alternativ er åbent for dig. Et sikret kreditkort fungerer som et andet kreditkort, bortset fra at du skal deponere nok penge hos kortudstederen til at sikre de penge, du låner. Den store ulempe ved sikrede kort er, at de er dyre, med høje årlige gebyrer og renter. Den bedste strategi, hvis du bruger denne metode til at tilføje handelslinjer til din kredithistorie, er at betale saldoen på kortet hver måned og dermed fjerne den dyre interesse.

Ting du skal bruge

  • Aktuelle kreditrapporter
  • Personlige regnskaber

Tips

  • Overvågning af din kredit rapport er afgørende. Du vil være sikker på, at oplysningerne i dine handelslinjer er rapporteret af kreditorer, og at det er korrekt. Du har ret til en gratis kopi af din kreditrapport hvert år fra hvert større kreditrapporteringsbureau: Equifax, Experian og TransUnion. Federal Trade Commission, FTC, bemyndiger kun en udbyder, Annual Credit Reports, til at levere gratis rapporter. Du finder links til årlige kreditrapporter på FTC-webstedet, der afsættes til gratis årsrapporter og kreditrapportering (Se Resources).

Pin
+1
Send
Share
Send