Mad og drikke

Antifungal cremer til groin

Pin
+1
Send
Share
Send

Både jock kløe og gær infektioner er forårsaget af typer svampe. Jock kløe påvirker lår- og lårområdet hos mænd, når svampe overproducerer i disse områder. Gærinfektioner påvirker oftest kvinder i det vaginale område, men kan også påvirke hankønnen. Behandling af disse infektioner består af et af forskellige antifungale medikamenter, herunder cremer.

Nystatin

Nystatin svampedræbende creme bruges til at behandle jock kløe, atlet fod og ringorm. Drugs.com forklarer, at det virker ved at svække svampemembraner, som derefter gør cellen adskilt og dør. Ud over at anvende cremen en gang om dagen i flere dage, skal lygten rengøres grundigt og holdes tørt.

terbinafin

Terbinafin er en antisvampcreme, der kan bruges til at behandle jock kløe, atletfod og ringorm, men ikke vaginale gærinfektioner. Denne creme fungerer ligesom Nystatin for at ødelægge svampens celler og få dem til at dø af. Det bør kun anvendes topisk.

Vaginale Antifungale

Butoconazol, clotrimazol, miconazol og ticonazol er fire over-the-counter cremer, der kan bruges til behandling af en vaginal gær infektion. Disse cremer kan svække latex kondomer, hvilket gør dem upålidelige til forebyggelse af graviditet. Disse cremer kommer også i salve og suppositorieform.

clotrimazol

Clotrimazol er en antifungel medicin, der sommetider er parret med en steroid, betamethason, til behandling af jock kløe, ifølge Drugs.com. Steroid hjælper med at behandle symptomerne på jock kløe - rødme, hævelse, kløe og betændelse - mens svampen dræber infektionen.

Tolnaftate Topical

Tolnaftate Topical er en antifungal medicin, der forhindrer svamp i at vokse på huden, ifølge Drugs.com. Dette er effektivt til behandling af jock kløe og flere andre svampeinfektioner i huden. Ud over at være tilgængelig som en creme, kan dette stof findes i pulvere, geler og sprayer. Det bør kun anvendes topisk.

Pin
+1
Send
Share
Send