Mode

Sådan fjerner Teenage Blackheads & Spots

Pin
+1
Send
Share
Send

I løbet af teenageårene har dine oliekirtler tendens til at være overaktive og producerer mere olie end normalt. Dette efterlader dine porer tilstoppede med en kombination af olie og døde hudceller og resulterer i bumser og hudorme. Dit første instinkt kan være at presse ud disse blackheads. Selvom det er en levedygtig mulighed for fjernelse, skal du udføre det på en bestemt måde for at forhindre skade på din hud.

Trin 1

Brug et mildt rengøringsmiddel til at vaske dit ansigt to gange om dagen. Dette fjerner overflade snavs, olie og døde hudceller. Brug varmt vand til at åbne dine porer og gøre dem mere modtagelige for acne behandlinger. Pat dit ansigt tørt.

Trin 2

Anvend en acne medicin indeholdende salicylsyre til dine pletter. Overalt har du en plet, dab på denne creme. Hvis dine breakouts er udbredt, dækker hele dit ansigt. Dette vil hjælpe unclog dine porer og slough off døde hud, der kunne tilstoppe dine porer i fremtiden.

Trin 3

Påfør et oliefrit fugtighedscreme over hele dit ansigt to gange om dagen. Dette vil holde din hud hydreret og forhindre salicylsyre i at tørre din hud ud.

Trin 4

Fjern blackheads manuelt. Brug en alkoholfri astringent til at rense blackhead. Brug bomuldspuder til at dække dine fingre. Tryk ned omkring blackhead og skub opad. Gentag denne proces rundt om hele blackhead. Det materiale, der tilstopper porerne, skal dukke op. Hvis ikke, anbring en klud gennemblødt i varmt vand til blackhead i flere minutter for at løsne materialet inde. Gentag udvindingsprocessen.

Ting du skal bruge

  • Mild rensemiddel
  • Varmt vand
  • Håndklæde
  • Salicylsyre acne medicin
  • Oliefri fugtighedscreme
  • Alkoholfri astringerende
  • Bomuldspuder

Pin
+1
Send
Share
Send