Vægtstyring

Cupping of Belly Button

Pin
+1
Send
Share
Send

Cupping er en form for gammel kinesisk medicin, der indebærer at skabe sug på forskellige punkter på kroppen, herunder navlen. Terapien bruges til at behandle forskellige sundhedsforhold, herunder astma, fordøjelsesforstyrrelser, hudlidelser og dårlig cirkulation. Tal med din læge, inden du integrerer cupping som en del af behandlingen for enhver sund tilstand.

Hvordan det virker

Cupping udføres med glas krukker, opvarmet med en alkohol-gennemblødt bomuld koldt op i brand. Dette fjerner iltet fra koppen, hvilket skaber et vakuum, der forsegler koppen til huden omkring din navle. Mere ild skaber et stærkere sugemængde. Gruberne holdes på plads i fem til 15 minutter, før de fjernes. Nogle udøvere af cupping placerer en lille smule olie rundt om krukkenes læbe, så det kan flyttes rundt om din navle under behandling. Andre vil placere en række krukker på eller i nærheden af ​​din navle. Teorien bag cupping er, at sugningen skabt af glasbeholderne lindrer stagneret blod og spredter din indre varme, som fortalere af traditionel kinesisk medicin eller TCM tror på at kontrollere din generelle helbred.

Betingelser

Cupping af navlen kan forbedre fordøjelsen ved at øge strømmen af ​​fordøjelsessafter og absorption af næringsstoffer. Det menes også at stimulere fordøjelsesprocessen ved at regulere bevægelsen af ​​de organer, der er involveret i fordøjelsen. Dysenteri, diarré og gastritis er tilstande, der behandles ved at påføre kopper til navleområdet. Cupping kan også give smertelindring og forbedre vejrtrækningen.

Valg af praktiserende læge

Cupping er en form for alternativ medicin og er ikke reguleret i den grad, at traditionel medicin er. Hvis du ønsker at forfølge cupping som en del af din behandling, skal du søge en autoriseret praktiserende læge med erfaring med at cupping navleområdet. Tal altid med din læge, før du begynder at cupping; han kan muligvis give en velrenommeret henvisning. Før du går i behandling, spørg om rengørings- og hygiejnestandarder for at sikre, at du ikke bliver behandlet med uvasket udstyr. Hvis du føler dig ubehagelig eller en praktiserende læge er tilbageholdende med at besvare dine spørgsmål, skal du finde en anden.

Overvejelser

Cupping af din navle skal aldrig erstatte medicin eller behandlinger bestilt af din læge. Behandlingen har nogle risici. At forstå dem hjælper dig med at forberede din session. Sugningen skabt af kopperne bringer blodet til overfladen af ​​din hud og øger risikoen for blodpropper. Walking omkring bagefter kan reducere chancerne for at du vil udvikle en. Gravide kvinder bør ikke gennemgå cupping, medmindre de er godkendt af deres fødselslæge. Cupping efterlader store røde mærker på din navleområde, noget at overveje, hvis du planlægger at barre din maveområde af en eller anden grund. Nogle mennesker rapporterer smerter i de områder, der var cupped.

Pin
+1
Send
Share
Send