Parenting

Urter at undgå med Lexapro

Pin
+1
Send
Share
Send

Lexapro eller escitalopram er et lægemiddel, der er klassificeret som en selektiv serotonin reuptake inhibitor eller SSRI. Det er en antidepressiv medicin, der bruges til at behandle ubalancer i hjernekemikalier, der resulterer i depression og angst. Urter, der er kontraindiceret til Lexapro og lignende medicin i denne klasse, fungerer generelt på samme måde som stoffet. Diskuter alle muligheder og urte kosttilskud med en sundhedspersonale, før du forsøger at selvmedicinere enhver tilstand.

St. John's Wort

St. John's wort, eller Hypericum perforatum, er en ukrudt, der stammer fra Europa og vokser nu rigeligt i hele Nordamerika. Det er traditionelt blevet brugt til medicinske formål ved behandling af inflammatorisk sygdom, rygsmerter, ødemer og depression. Drugs.com rapporterer, at mens St. John's wort anses for sikker for de fleste brugere, kan personer, der tager receptpligtige psykotrope lægemidler udvikle en alvorlig tilstand kendt som serotoninsyndrom og lignende problemer i centralnervesystemet. Serotoninsyndrom omfatter drastiske adfærdsændringer, blinklys, blodtryksudsving og hurtig hjertefrekvens og kan føre til koma.

5-HTP

5-HTP eller 5-hydroxytryptophan fremstilles delvist i menneskekroppen, men det er også opnået ved at spise en kost, der omfatter kød, fjerkræ, mejeriprodukter, nødder, frø, fisk og sojaprodukter. Som et urtepræparat, som kan købes i de fleste købmandsforretninger, er produktet en naturlig erstatning, der stammer fra African Griffonia simplicifolia planten. Denne formel virker ved at omdanne tryptofan til 5-HTP, som derefter øger serotoninniveauerne i hjernen. På baggrund af dets evne til at øge serotoninniveauet antyder University of Maryland Medical Center, at 5-HTP sandsynligvis ville interagere med SSRI'er som Lexapro.

Vitamin B-6

Vitamin B-6 eller pyridoxin virker ved hjælp af metabolisme af aminosyrer som tryptophan. Husk at tryptofan konverterer til 5-HTP i hjernen og derefter serotonin. På samme måde kan et komplekst B-vitamin med ekstra B-6 eller B-6 alene interagere med receptpligtige SSRI'er. Ifølge gruppen Integrative Medical Arts kan personer med en mangel i B-6 eller tryptofan være omfattet af et tillæg, selvom de tager et lægemiddel som Lexapro. Før du forsøger at rette op på en mangel, vil lægen dog normalt anmode om blodprøver. Dette vil hjælpe hende med at beslutte en dosis, der ikke vil øge serotonin til et farligt niveau eller afbryde metabolisme.

Yohimbe

Yohimbe, eller Pausinystalia yohimbe, er et træ, der er hjemmehørende i Vestafrika. Det virker som en alkaloid alfa-2 adrenerge receptor, der kan stimulere centralnervesystemet. Yohimbe bruges traditionelt til alternativ behandling af erektil dysfunktion, impotens, hypotension og reversering af en overdosis af clonidin. Salisbury University's "En sygeplejerske's Guide to Herbal Remedies" fastslår, at mulige interaktioner kan forekomme mellem yohimbe og eventuelle humørsvingende eller antidepressive lægemidler, såsom Lexapro. Dette skyldes dels dets evne til at frigive norepinephrin, en hjerne kemikalie og hormon, der kan resultere i aflysning af andre lægemidler og forværrede psykiatriske symptomer.

Pin
+1
Send
Share
Send