Mad og drikke

Portobello Champignon Fordele

Pin
+1
Send
Share
Send

Portobello svampe er modne cremini svampe, der har en intens smag og en kødagtig tekstur. Disse svampe giver en række vigtige næringsstoffer, men indeholder ikke mange kalorier, hvilket gør dem til en nærende tilsætning til enhver kost. Dette gælder især, hvis du bruger dem i stedet for kød, hvilket er højere i fedt, kolesterol og kalorier.

Low-Energy-Density Food

Portobello svampe er en god kilde til fiber, med 11 procent af den daglige værdi, og de indeholder meget vand, hvilket gør dem lave i energitæthed. Fødevarer, der har lav energitæthed, hvilket betyder at de ikke indeholder mange kalorier pr. Gram, kan hjælpe dig med at tabe sig eller opretholde en sund vægt. Du kan spise et stort volumen af ​​disse fødevarer uden at indtage meget mange kalorier. For eksempel har en hel kop skiver, grillet portobello svampe kun 35 kalorier. Brug fødevarer med lavt energidensitet i stedet for fødevarer, der er højere i energitæthed, såsom fede fødevarer eller sukkerholdige fødevarer for at opnå de bedste vægttabsresultater.

B-vitamin Fordele

En 1-kops servering skiver, kogte portobello svampe indeholder 15 procent af den daglige værdi for pantothensyre; 29 procent af DV for riboflavin; 38 procent af DV for niacin; og 6 procent af DV hver for folat og thiamin. Disse B-vitaminer er afgørende for en sund metabolisme og nervesystem, og hjælper med at holde din lever, hud, øjne og hår sund.

Mineral Makeup

Portobello svampe er rige på mineraler. Hver servering giver 15 procent af DV for kalium, 16 procent af DV for fosfor, 24 procent af DV for kobber og 38 procent af DV for selen. Kalium hjælper med nerve og muskelfunktion og modvirker virkningerne af natrium på dit blodtryk. Fosfor er nødvendig til dannelse af stærke knogler, DNA og røde blodlegemer, og kobber er vigtigt for at holde immunsystemet, nerverne og blodkarene sunde. Selen er en antioxidant, der hjælper med at danne DNA.

Brug som en del af en sund kost

Tilføjelse af svampe til din kost kan medvirke til at øge dit fiberindtag og mindske risikoen for hjertesygdomme, højt kolesterol og fordøjelseskanaler, såsom forstoppelse og hæmorider. Grill portobello champignon caps og spis dem som hamburgere; hak dem op og brug dem til at erstatte en del af kødet i kødsaucer; eller tilføj dem til pizzaer, supper eller fajitas. Roast eller braise svampe til en smagfuld parabol. Bare sørg for at fjerne de sorte gylle eller din mad vil blive en grå farve, som måske ikke er for tiltalende.

Pin
+1
Send
Share
Send