Sygdomme

The Best Arch Support Walking Sko

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvad skal man se efter

Den bedste walking sko til en, der har brug for bueskydning, er ligesom alle fodtøj, der er behageligt og passer rigtigt, så vær sikker på at enhver walking sko du forsøger giver stabilitet, er fleksibel i midtsålen og passer til længden og bredden af ​​begge dine fødder. Når det kommer til bueunderstøttelse, skal du kigge efter fodtøj designet til at yde støtte specielt til den type bue, du har, uanset om det er en høj, neutral eller lav bue, rådgiver Mayo Clinic.

Fælles faldgruber

Lad dig ikke være fristet til at købe sko mærket "løbesko" eller "aerobic sko" uden at være helt sikker på, at de vil give dine buer med den støtte, de har brug for. Disse sko er designet til at dæmpe foden under kraftig træning, og deres design adskiller sig fra walking sko, som er mere fleksible ved fodkugle for at rumme fodens rullende hæl til tåbevægelse, når du tager et skridt.

Hvor kan det købes

American Academy of Podiatric Sports Medicine anbefaler at købe sko fra en etableret specialbutik, så du kan arbejde med en vidende atletisk slid professionel, når du søger efter din perfekte walking sko med bue støtte. Når du ved, hvilket mærke og størrelse sko er bedst til din fod, kan du altid købe det næste par et andet sted.

Koste

Gode ​​fodtøj - til alle buetyper - findes let for under $ 100, som det fremgår af the-fitness-walking-guide.com. Går meget langt under $ 100 vil sandsynligvis forlade dig med en sko af ringere kvalitet, så prøv at holde fast i mærker, der er kendt for deres kvalitetsmaterialer, og tag din købsbeslutning ud fra den højeste kvalitet, du kan få inden for dit budget.

Sammenligning Shopping

Når du prøver at gå fodtøj overveje at tjekke Asics, Brooks, New Balance og Saucony. Som forklaret på -fitness-walking-guide.com, har alle disse mærker høj kvalitet i kvalitetssko til både kvinder og mænd, og de tilbyder muligheder for alle typer buer. Selvfølgelig, hvis du finder et andet mærke sko, der virker bedst for dig, skal du gå med den ene.

Insider Tips

I modsætning til den populære tro er det usandsynligt, at en ubehagelig sko bliver komfortabel over tid. Du kan dog opdage, at den komfortable sko, du havde i butikken, ikke er så behagelig under din tur, så spørg om butiks udvekslingspolitik, bare i tilfælde. Og før du selv går i forretningen, ved hvilken type bueskytte du har, så du er sikker på at få den bedste bue støtte til dig. Et trick er at vådde dine fødder og derefter træde på et stykke karton eller papir købmandspose. Hvis du kan se det meste af din fod, er din bue lav; hvis du ikke ser meget af din fod på papiret, er din bue høj. For at være ekstra sikker, er du velkommen til at tage et godt slidt par sko til butikken med dig, så sælgeren kan hjælpe med at finde ud af, hvilken type bue du har.

Pin
+1
Send
Share
Send