Mad og drikke

Hvad er fordelene ved at drikke flydende chlorophyll?

Pin
+1
Send
Share
Send

Når vi hører ordet chlorophyll, tænker vi typisk tilbage til vores skoledage i science class. Derefter lærte du at klorofyl samler lys fra solen for at skabe energi i planter, og det giver også planter deres smukke grønne farve. Således kan du finde store mængder klorofyll naturligt i grønne grøntsager (tænkegle og collardgrønne) og i mindre grad i frugter (tænk æbler, kiwi og pærer). Denne grønne perle springer nu op i saftstænger og i suppleringssektionen på supermarkedshylder - både i piller og i flydende form - hævder sundhedsfordele fra vægttab til forebyggelse af kræft. Lyd for godt til at være sandt? Her er den videnskabsbaserede sandhed om sundhedsfordelene ved flydende chlorophyll: Som med ethvert tillæg, skal du tale med en læge, før du indtager flydende chlorophyll.

Er Væske Chlorophyll Support Vægttab?

Der er lovende foreløbig forskning til støtte for klorofylhjælp i vægttabsindsats. En nylig undersøgelse offentliggjort i Appetit i 2014 viste, at tilsætning af chlorophyll (fra plantemembraner) til kosten resulterede i større vægttab i løbet af 12 uger. Og for yderligere opmuntring, jo længere undersøgelsen gik, jo mere vægten gik tabt i forhold til kontrolgruppen. Lundforskernes forskere, der gennemførte undersøgelsen, fandt også, at det reducerede trangen til junkfood og sænkede LDL-kolesterolniveauer. En tidligere undersøgelse fra samme forskningsgruppe, der blev offentliggjort i 2013 i Appetit, viste, at chlorophyll kunne spille en rolle i mæthed. Forskerne studerede virkningerne af at tilføje chlorophyll til en høj kulhydrat diæt hos 20 overvægtige kvinder. De fandt ud af at tilsætning af chlorophyll undertrykte deres sultmotivation og øgede udskillelsen af ​​et hormon kaldet CCK, hvilket hjælper med at metabolisere fedt og protein i kosten.

Flydende chlorophyll og kræft

Foreløbig forskning har vist, at chlorophyll kan bidrage til at mildne den oxidative skade fra kræftfremkaldende kemikalier og stråling. Ifølge klorofyler og bakteriochlorofyler: Biokemi, Biofysik, Funktioner og Anvendelser binder flydende chlorophyll til kræftfremkaldende molekyler, der produceres fra daglig eksponering for tobaksrøg, grillning af kød og aflatoksin fremstillet af forme i fødevarer. Klorofyl danner et kompleks med kræftfremkaldende stoffer, at din krop har en vanskelig tid at absorbere, så din krop eliminerer disse komplekser gennem fæces, der hjælper med at forebygge kræft.

Detox Med Liquid Chlorophyll

Flydende chlorophyll har også evnen til at binde og fjerne giftige tungmetaller som kviksølv fra din krop. Derudover hjælper flydende chlorophyll din krop med at ødelægge og fjerne bakterier og hjælper med at forhindre vækst af nye bakterier. Desuden er det en god og effektiv kilde til magnesium, der kan alkalisere din krop. Det er også en antioxidant, der forhindrer skadelig oxidation i kroppen.

Reducer duften med flydende chlorophyll

Dårlig ånde? Fordøjelsesproblemer? Aktuel chlorophyll er blevet anvendt i årtier i kliniske omgivelser for at reducere lugt fra åbne sår. Herfra begyndte lægerne at give chlorofyll oralt for at reducere urin og fækal lugt; flydende chlorophyll kan fungere som en deodorizer og en promotor af god fordøjelsesfunktion. Derfor anbefaler lægerne nogle gange dette tilskud til at behandle dårlig ånde. Til dato er der stadig lidt videnskab til støtte for denne praksis.

Naturlige fødekilder til chlorophyll

Chlorophyll forekommer naturligt i grøntsager og nogle frugter, herunder kiwi, æbler, pærer, spinat, grønne bønner, arugula, sukkerærter, kål og persille.

Risikoen for flydende chlorophyll

Naturlig chlorophyll har ingen historie at være giftig eller giftig for kroppen. Som med ethvert tillæg, skal du kontakte din læge før du tager, da det kan interagere med nogle af dine lægemidler. Sikkerheden af ​​flydende chlorophyll er ikke blevet testet hos gravide eller ammende kvinder, så de bør undgå dette tilskud. Diarré, forstoppelse og mavesmerter er blevet rapporteret lejlighedsvis med klorofylbrug. Det kan også misfarve din urin eller afføring.

Pin
+1
Send
Share
Send