Mode

Regler for Navel Piercings

Pin
+1
Send
Share
Send

Navel piercinger, ofte kaldet navle piercinger, tager seks måneder til et år at helbrede. Forældre overvejer at tillade deres teenager at modtage dette piercing behov for at vurdere individets modenhedsniveau. En teenager, der ikke har motivation til at rense deres rum, har muligvis ikke den disciplin, det tager at pleje dagligt for et åbent sår, såsom navle piercing. En forpligtelse fra forælder og teen er nødvendig, når man overvejer en navle piercing.

Anatomi

Du skal have en specifik anatomi til at modtage navle piercing. Navler, der lukker eller blinker, når de sidder ned, er ikke kandidater til navle piercing. Trykket forårsager ved toppen og bunden af ​​navlen, der går i forbindelse med at sidde, kan forårsage irritation til piercing og tvinge smykker til at migrere. "Outie" eller herniated navlestang, navle er farlige at gennembore. Hvis en infektion opstår under helingsprocessen, kan infektionen rejse til tarmene eller andre organer. Blodkarrene er fremtrædende på dette område, og en piercing kan også forårsage overdreven blødning. Professionelle piercere nægter at gennembore "outie" navler af disse grunde.

Aldersgrænse

Mens i nogle stater der ikke er nogen aldersgrænse for piercinger, nægter de fleste professionelle piercere at gennembore mindreårige. De fleste stater kræver en nuværende forælder og statsautoriseret fotoidentifikation fra både teenageren og forældre. Som teenager vokser kroppen stadig, og navle piercing smykker vil migrere ud af kroppen, når en teenager vokser i højden, forlader teenagen med et permanent ar.

Hvis pierceren går igennem mindreårige, foregår en konsultation mellem teenager, forælder og piercer før piercing. Piercer forklarer efterbehandling og risici ved piercing. Forældrene skal derefter afgøre, om teenageren kan ordentligt passe på navlens piercing for at undgå infektion. Piercere, der bemærker umodenhed under høringen, som f.eks. En teenager, der ikke lægger vægt på en efterbehandlingstale, kan nægte at gennembore teenagen.

Efterbehandling

Healing en navle piercing kræver vask piercing og smykker i brusebad en gang om dagen med en mild sæbe og varmt vand. Hænder, fingre og mund kan ikke røre ved piercing i helbredelsesperioden - eller efter at piercing er helet - for at undgå bakterielle infektioner. Undgå at bære tøj, der berører navlepiercing eller smykker, når du sidder eller står. Hvis du bærer strømpebukser eller deltager i sport, skal du placere en ventileret øjenlap over piercingen og klip et aceforband omkring din torso for at beskytte piercing. Svømning i søer, oceaner, puljer og hot tubs er umuligt uden et bandage over den piercing, der er vandtæt. Udskift kun navle smykker, når svulmer er fraværende fra navle piercing og irritation er minimal.

Pin
+1
Send
Share
Send