Mad og drikke

Sådan Skal Fry

Pin
+1
Send
Share
Send

Fødevarer som kylling, courgette, fisk, svinekoteletter og aubergine er ideelle til lavt stegning, hvilket betyder, at der anvendes mere olie eller fedt end i sautning, men ikke så meget som stegning. Mens tyndt skåret kød og grøntsager gør det godt ved at blive sauteret, koster fødevarer, der er omkring 1 tommer tykke, bedre med lavt stegning. Madlavningsprocessen er normalt hurtig, og dit måltid serveres med mindre fedt, end det ville have indeholdt, hvis du havde brugt en frituregryder.

Trin 1

Hæld? til ? tommer olie i en tung stegepande og læg den over medium til høj varme på komfuret. Lad olien opvarme i et til to minutter. Olivenolie og jordnøddeolie foretrækkes til lavt stegning på grund af deres højrygtemperatur.

Trin 2

Slå 3 el. af vand med tre æg i en skål. Placer en plade af brødkrummer ved siden af ​​de slagne æg på tælleren.

Trin 3

Dyp din mad i æggene og rul det derefter gennem brødkrummerne; Æget skal hjælpe brødkrummerne med at holde fast i dit kød og grøntsager.

Trin 4

Læg den panerede mad i kogepanden og lad den koge i 3 til 10 minutter, afhængigt af hvad du madlavning; Vegetabilske skiver vil kun tage et par minutter, men tykkere kød som kylling og svinekoteletter vil tage mellem 6 og 10 minutter. Vend din mad over flere gange i løbet af madlavningsprocessen.

Trin 5

Fjern mad fra stegepanden, når den er færdig med madlavning, og læg den på papirhåndklæder, hvilket vil medvirke til at dræne overskydende olie.

Ting du skal bruge

  • 1/4 til 1/2 tommer olivenolie eller jordnøddeolie
  • 3 spsk. vand
  • 3 æg
  • Brødkrummer
  • Kraftig stegepande

Tips

  • Fødevarer skal koges i et lag, når det er lavt stegt; Det er bedre at lave mad i batcher end at forsøge at sætte for meget mad i stegepanden på én gang.

Pin
+1
Send
Share
Send