Relationer

Sådan arkiveres skilsmisse, når din ægtefælle er mentalt syg

Pin
+1
Send
Share
Send

At være gift med en person, der udvikler en psykisk sygdom, kan være en vanskelig og følelsesmæssig oplevelse. Nogle tilfælde forlader det psykisk stabile parti få muligheder uden for skilsmisse. Selv om ægteskabet skal afslutte som en sidste udvej, er skilsmisselovgivningen i de fleste stater en forståelse af disse forhold og tilbyder psykisk sygdom som en fejlfri grund til at indgive skilsmisse. Denne proces på mange måder er mindre tumultøs end andre former for skilsmisse på grund af situationen.

Trin 1

Undersøg de love, der styrer din stat. Hver stat har udviklet sit eget sæt love, der vil påvirke procedurer for skilsmisse arkivering. Nogle stater kan kræve en læge bekræftelse af den psykiske sygdom, mens andre kan kræve en periode med internering af psykisk sygdom før skilsmisse. Et par stater noterer ikke mental sygdom som en mulighed for skilsmisse.

Trin 2

Sørg for at opfylde kravene i jurisdiktion, hvis psykisk sygdom er en hæderlig grund til skilsmisse. Det betyder at opfylde de krav, som din stats lov dikterer. Hvis din stat ikke tilbyder psykisk sygdom som grund til skilsmisse, skal du mødes med en skilsmisse advokat for at afgøre en passende grund til at indgive skilsmisse, hvilket i sidste ende kan være uforsonlige forskelle.

Trin 3

Fil en anmodning om skilsmisse for at starte processen. Dit andragende bør nævne den psykiske sygdom som årsag til skilsmissen, hvis det er tilladt i henhold til statslovgivningen. Du kan også være nødt til at give supplerende oplysninger og dokumenter afhængigt af staten, såsom fælles indkomst, der er produceret af ægteskabet, fortrædelsesaftaler og eventuelle gensidige gældsforpligtelser.

Trin 4

Underkastes retssager for at bekræfte ansøgningen om skilsmisse. Retten skal bekræfte, at en skilsmisse på grund af psykisk sygdom er legitim, hvilket vil kræve test eller evaluering af din ægtefælle af en domstol udpeget læge. Når psykisk sygdom og berettigelse er bekræftet, bliver du ryddet for at fuldføre skilsmissen.

Pin
+1
Send
Share
Send