Sport og fitness

Strækker sig til en klikende hofte

Pin
+1
Send
Share
Send

En knipende hofte, også kaldet Snapping Hip Syndrome, er normalt ikke en alvorlig tilstand, men det kan forårsage ubehag eller irritation. Et klik eller knipende hofte er oftest forårsaget af krydsning af en muskel eller en sene over en benagtig struktur. Hvis der ikke er nogen smerte, så er der virkelig ingen grund til behandling. Hvis du oplever smerter eller ubehag, kan nogle målrettede hofteforløb give relief.

Hamstring Stretch

Hamstringene er de store muskler langs ryggen af ​​dine lår. For at strække dem skal du ligge på ryggen på gulvet nær en døråbning og scoot dine skinker helt op til væggen. Nå et ben op ad væggen og lad det andet ben strække sig på gulvet gennem døråbningsåbningen. Du skal føle en blid strækning i ryggen af ​​benet, der strækker sig op ad væggen. Bliv her i 30 til 60 sekunder og slip derefter og skift sider, så kroppen forbliver afbalanceret. Du bliver nødt til at flytte til den anden side af døren for at strække den anden side.

Illotibial Band Stretch

Det illotibiale eller IT-bånd løber diagonalt langs ydersiden af ​​låret fra hofte til knæ. For at strække denne muskel skal du stå op og krydse benet på din berørte side over det andet ben og bøj ned for at nå dine tæer. Hvis du ikke kan nå dine tæer, hvile dine hænder på forsiden af ​​din skinne. Hold her i 30 til 60 sekunder. Gentag på den anden side.

Piriformis Stretch

Piriformis er en lille muskel i nedre ryg, der forbinder bækbenet. For at strække denne muskel skal du ligge på ryggen med knæene bøjet. Kryd benet af den berørte side over det andet ben, så de krydser højre op på knæet. Nå dine hænder rundt om bagsiden af ​​bundbenets lår og træk det mod brystet. Hold her i 30 til 60 sekunder og slip. Skift sider.

Hip Flexor Stretch

Hippefleksorerne er placeret på lårets øverste front og forbinder til bækkenet. For at strække musklerne skal du stå og placere foden af ​​den ikke-berørte side på en stol eller en kant og lunge fremad, indtil du føler en strækning langs fronten af ​​låret af det berørte sideben. Hold her i 30 til 60 sekunder og slip. Skift sider.

Pin
+1
Send
Share
Send