Mad og drikke

Kan du spise paddlefish?

Pin
+1
Send
Share
Send

Paddlefish er nordamerikanske flodfisk, der bor i farvande i Mississippi-dalen og ned til golfområderne nær Texas og Louisiana. Denne art af fisk ligner sværdfisk med store mund og padle-lignende vedhæng fra forsiden af ​​deres ansigter. Paddlefish kan vokse til at veje op til 60 pounds og måle op til 5 fod. Lignende i smag til sværdfisk, give paddlefish en prøve som en ny række fisk i din kost.

Heart Healthy

Spise bagt eller broiled fisk som en del af din regelmæssige spiseplan kan medvirke til at reducere risikoen for hjerteproblemer. Omega-3 fedtsyrer i fisk kan hjælpe med at beskytte hjertet mod udviklingen af ​​farlige hjerterytmeforstyrrelser, samt hjælpe med at sænke blodtrykket, forbedre blodkarfunktionen og lette betændelsen, noterer Harvard School of Public Health hjemmeside. Valg af paddlefish i stedet for oksekød, kylling eller svinekød er også en måde at reducere dit samlede indtag af mættet fedt, hvilket kan øge risikoen for hjertesygdomme.

Ulemper ved paddlefish

Den dårlige nyhed er, at en af ​​de mest populære måder at spise paddlefish er ved at stege den. Dette er en sundhedsgodtgørelse, fordi enhver stegt fisk er høj i usunde, mættede fedtstoffer. En anden stor ulempe ved at gøre paddlefish din fisk valgfri er, at de ikke betragtes som en bæredygtig art. Paddlefish er overopdrættet, hvilket betyder, at befolkningen er faldet betydeligt, dels på grund af populariteten af ​​kaviar fremstillet af paddlefish æg. Hvis du er bekymret for økosystemer i dit område, er det måske ikke det bedste valg for paddlefish.

Paddlefish Nutrition

Som de fleste fisk er paddlefish en sund proteinkilde, der også er lavere i fedt og kalorier end andre typer kød, såsom oksekød eller svinekød. Paddlefish er en type stærk, som også er en sund kilde til fosfor og kalium samt vitamin A. Mens kaviar fra paddlefish er højt i protein og omega-3 fedtsyrer, indeholder den også en betydelig mængde natrium og fed.

Sund madlavning

Paddlefish er en stor fisk, der kan skæres i steaks og broiled som en nærende måde at få protein, vitaminer og mineralske fordele, det har at tilbyde uden ekstra fedt. Marinate paddlefish-steaks i to timer i din yndlingsfiske marinade, som kan omfatte sojasovs, hvidvineddike, knust hvidløg og brunt sukker og derefter stege bøfene, indtil de er faste og flager let med en gaffel, der skifter halvvejs gennem madlavning. Kog marinaden, indtil den reducerer med halvdelen og børster den på fisken i løbet af de sidste to minutter med broiling.

Pin
+1
Send
Share
Send