Sport og fitness

Hvilken størrelse er Kettlebell rigtig for mig?

Pin
+1
Send
Share
Send

Kettlebells plejede at komme ind i poods, en måleenhed, der stort set svarer til 35 pund. Derfor havde kettlebell købere et begrænset antal vægt muligheder at vælge imellem. Da kettlebellens popularitet er steget, har det også sin alsidighed, og producenterne tilbyder nu rutinemæssigt kettlebells i forskellige vægte. Fordi kettlebells svinges snarere end løftet, kan du have brug for en kettlebell, der er lettere end de vægte, du bruger til traditionelle elevatorer.

Forskellige størrelser

I stedet for at købe kettlebells i en enkelt vægt, overveje at købe flere forskellige vægte. Ballistiske lifte - som renser og snatches - fungerer bedre med tungere kettlebells, mens grinds - som f.eks. Overheadpresser - typisk kræver en lettere kettlebell. Prøv at få en kettlebell, der er 5 til 10 pund tungere for ballistiske løfter og overveje at købe kettlebells i fire til fem vægte, så du kan ændre intensiteten af ​​din træning og graduere til tyngre vægte, mens du udvikler styrke.

Nuværende Vægtløftningsevne

Hvis du i øjeblikket løfter vægte, prøv en kettlebell, der er omkring 5 pounds lettere end en håndvægt, som du regelmæssigt bruger og finder udfordrende. Så test kettlebell ved at lave et par kettlebell gynger. Swinging bør være udfordrende, men bør ikke være smertefuldt, og du bør ikke føle at du kommer til at droppe kettlebell til enhver tid.

Løfte Kettlebell

Når du tester kettlebells i butikken, skal du prøve at løfte dem lige op, som om du lavede en deadlift eller bicep curl. Vægten bør ikke være let at løfte, men du skal heller ikke have forspænding til at hente den op. Hvis du føler dig ubalanceret eller rystet, er vægten for tung, men hvis du ikke optager kettlebellen udfordrende, er den for lys.

Startvægte

Kettlebells USA råder over, at mænd starter med en kettlebell, der vejer mellem 35 og 44 pund for ballistiske bevægelser og en vejer mellem 26 og 44 pund for grinds. For absolutte begyndere anbefaler organisationen at gå så lavt som 26 pund for ballistiske bevægelser. Det understreger også, at kvinder har tendens til at vælge kettlebells, der er for lette og anbefaler en vægt mellem 18 og 26 pund for ballistiske bevægelser og 13 og 18 pund for slibende bevægelser. Inaktive, ude af form kan kvinder gå så lavt som 9 til 13 pund.

Pin
+1
Send
Share
Send