Mad og drikke

Æblecider Eddike Ringorm Behandling

Pin
+1
Send
Share
Send

Ringorm er en svamp, der forårsager kløende, skællende ringformede hudinfektioner. Fælles for katte er ringorm meget smitsom og let fordelt mellem dyr og mennesker. Ringormsinfektioner er højst sandsynligt forekommende på kropsdele, der ofte er svedige, såsom lyske og fødder. Et hjemmemedicin, der er fundet nyttigt til behandling af ringormsinfektioner, er den aktuelle anvendelse af æblecidereddike.

Brug

Appelcidereddike bruges i mange anvendelser som et hjemmehjælp på grund af dets naturlige anti-svampegenskaber. Mange mennesker, der lider af ringormsinfektioner, anvender æblecidereddike topisk til det berørte område ved hjælp af en bomuldsbold flere gange om dagen. Ifølge Grupocompostela Health University hjemmeside kan behandling af ringorm med æblecidereddike eliminere svampeinfektionen.

effekter

Anvendelse af æblecidereddike til en ringormsinfektion kan i første omgang medføre en let stikkende fornemmelse. Efter gentagne anvendelser vil topisk påført æblecidereddike lindre kløe forbundet med svampeinfektion. Da æblecider eddike dræber hudsvamp, vil skrælning og flagerende hud forårsaget af infektionen mindske og til sidst forsvinde.

Fordele

Æblecidereddike er en helt naturlig ringormsbehandling. Mange mennesker bruger æblecidereddike til at behandle svampeinfektioner hos børn og kæledyr, fordi det er et sikkert, ikke-giftigt alternativ til receptpligtige lægemidler. Mens nogle alvorlige tilfælde af ringorm kan kræve lægens opmærksomhed og receptpligtige lægemidler, behandles mange milde ringormsinfektioner hurtigt og effektivt hjemme takket være de naturlige anti-svampegenskaber af æblecidereddike.

Overvejelser

Æblecidereddike er meget sur og kan forårsage hudforbrændinger hos nogle individer. Det er bedst at først anvende en lille mængde æblecidereddike til et uinficeret område af huden, inden du bruger større mængder til at behandle ringormsinfektioner. Ved først at teste et lille område af huden kan du bestemme, om du er følsom over for æblecidereddike.

Ekspertindsigt

Dr. Christina Starkman, en læge og homøopat, tilbyder tips til alle, der søger at behandle en ringormsmedicin hjemme ved hjælp af æblecidereddike. Starkman siger, at ekstern behandling for ringorm kun vil lykkes for infektioner, der kun omfatter en eller to pletter ringorm. Mere alvorlige infektioner kræver en læge besøg. Til mindre infektioner foreslår Starkman at påføre en håndklæde gennemblødt med æblecidereddike til ringormsinficeret hud i to 30-minutters perioder hver dag. Denne behandling kan tage tre eller fire uger for helt at eliminere en ringormsinfektion.

Pin
+1
Send
Share
Send