Sport og fitness

Hvordan man får dine hofter se slankere

Pin
+1
Send
Share
Send

Arbejd og motion kan kun gøre så meget, når du har naturligt store hofter. Vægtforøgelse gennem årene, graviditet og fødsel kan alle få dine hofter til at se bredere ud, selvom du er en generelt sund og fit person. Når du har gjort det, du kan fitness til at smøre dine hofter, kan du blive nødt til at henvende dig til modetips og tricks for at hjælpe dig med at minimere dine hofter, så de er mindre mærkbare og mere forholdsmæssige til resten af ​​din krop.

Trin 1

Se efter bukser, der har en bredere benåbning til en boot-cut stil. Hvis du har tynde eller koniske jeans, kan dine hofter se bredere ud i forhold til din krop, da dine hofter vil være det bredeste punkt på din krop. En nem måde at fortælle om jeans er opstart eller ikke, er at folde bukseben op midt i shinområdet. Sørg for, at det nederste område af buksebenet ligger op med eller er lidt bredere end buksebenet nedenunder. Hvis det er tyndere, find et nyt par jeans.

Trin 2

Invester i nederdele og kjoler, der er skåret i en A-linje, hvilket betyder, at de blusser ud fra taljen. Blyantkjørtene kan være stilfulde, men de skærer tæt på dine hofter og får dem til at se bredere ud. En A-line nederdel minimerer hofter, fordi den flyder forsigtigt væk og tilføjer volumen i lårene for en mere balance fysik.

Trin 3

Bæl dit tøj på din naturlige talje. Trøjer, blazere og kjoler, når de er bælte højere, kan få dine ben til at se længere ud og dine hofter ser slankere ud. I stedet for at lægge vægt på dine brede hofter, trækker du øjet opad og i taljen. Du kan binde tynde bælter for at tilføje ekstra interesse, eller brug brede, elastiske bælter traditionelt til at cinch din talje og lægge vægt på dine hofter.

Trin 4

Pas på den bredeste del af din krop, når du prøver på bukser. Bukser er selvfølgelig ikke et "tøj til en størrelse, der passer til alle", og du kan opleve, at det går en størrelse, der hjælper med at tilpasse dine hofter mere komfortabelt. På hjemmesiden "Cosmopolitan" magasin foreslås at have dine bukser skræddersyet, så de passer til dine hofter og taljen korrekt, uanset hvad dine individuelle proportioner kan være. Pas først på dine hofter og bekymre dig om at skræddersy resten senere.

Trin 5

Par en lysere farvet skjorte med mørkere bukser, og bære skjorter med interesse i halsen. Brug af lysere farver bringer opmærksomheden på overkroppen og ansigtet, mens mørkere farver på bunden absorberer lys for at gøre dine hofter ser mindre ud, noterer "USA Weekend" hjemmesiden.

Ting du skal bruge

  • Boot-cut bukser
  • A-line nederdele og kjoler
  • Bælter

Pin
+1
Send
Share
Send