Parenting

Sådan har du tålmodighed med nyfødte

Pin
+1
Send
Share
Send

Så meget som du måske har forventet din baby, kan den daglige slid af omsorg for en nyfødt blive udfordrende. En nyfødt har ikke tålmodighed til at vente på sin tur, og han forstår ikke, at du er træt midt om natten. Hold kurset og forældre din nyfødte med tålmodighed og kærlighed. Før du ved det, vil din lille baby gå og snakke.

Trin 1

Pas på dine egne fysiske og følelsesmæssige behov, selv når du har en nyfødt, der har brug for dig. Nap, gå i seng tidligt eller sove sent, når du kan for at sikre, at du får så meget søvn som muligt. Tag lidt tid hver dag - selvom det kun er et par minutter - for at forynge dig selv. En tur rundt i blokken, et par ekstra minutter i brusebadet eller læsning af et kapitel i en bog kan give dig et par minutter hver dag.

Trin 2

Realiser formålet med nyfødte gråd at forstå din baby. En nyfødt bruger græder til at kommunikere, fordi barnet ikke har nogen anden måde at gøre det, rådgiver Valley Pediatric Medical Group hjemmeside. En baby bruger gråt for at fortælle, at hun er sulten, for kold, for varm, træt, overstimuleret, keder sig, vred eller ubehagelig.

Trin 3

Bestræb dig på at se din baby omhyggeligt for at se hendes cues før hun græder. For eksempel, når du bemærker, at din baby viser tegn på træthed, som f.eks. Gnidning eller gabning, kan du lægge hende i seng for en lur, før hun bliver så overtræk, at hun græder i en time. Når du bemærker hendes rooting og suger hendes fingre, kan du fodre hende, før hun bliver så hektisk med sult, at hun skal slå sig ned først før man spiser.

Trin 4

Svar let på din baby, men forstå, at der kan være tidspunkter, hvor du ikke kan stoppe dit nyfødte fra at græde. I løbet af de første par uger af livet græder en nyfødt for ingen forståelig grund, uanset hvad du kan gøre for at berolige hende.

Trin 5

Vær opmærksom på symptomer på postpartum tristhed, og indser, at dette er et normalt problem efter arbejde og levering, rådgiver webstedet for børns læge netværk. Postpartum tristhed kan manifestere sig som sorg, angst, træthed og uønskethed. Hvis du føler trang fra postpartum, søg støtte fra din partner og familie - ofte får du bare ekstra hjælp og støtte, der kan lette disse følelser. Postpartum tristhed bør lette omkring en måned postpartum.

Trin 6

Del omsorg for den nyfødte med en anden - en ægtefælle, en partner eller et andet nært familiemedlem, rådgiver Woodinville Pediatrics hjemmeside. Ved at have en anden person, du stoler på, der ved, hvordan man bryr sig om barnet, kan du føle sig støttet samtidig med at du føler ansvarsfordeling, hvilket gør nyfødt pleje lidt mindre stressende og overvældende.

Trin 7

Placer babyen i sin krybbe og søg efter hjælp straks, hvis du føler at du mister din tålmodighed med barnet. Følelser af frustration og vrede til det punkt, hvor du har tanker om at skade barnet, kræver øjeblikkelig indgriben, ifølge Mayo Clinic hjemmeside. Ring til en ven eller et familiemedlem, og få hjælp så hurtigt som muligt - du kan få brug for professionel indblanding, eller du kan bare have brug for lidt lindring fra nyfødt pleje.

Pin
+1
Send
Share
Send