Mad og drikke

De fleste absorberbare magnesiumtilskud

Pin
+1
Send
Share
Send

Med 325 forskellige enzymer afhængig af en passende magnesiumforsyning, bør du ikke overse vigtigheden af ​​dette mineral. Det ser imidlertid ud til, at mange enkeltpersoner gør netop det; Charles Poliquin, den canadiske styrke træner, der har arbejdet med 16 olympiske medalje-vindende atleter, lægger høj vægt på magnesium-status hos sine klienter og rapporterer, at 100 procent af de nye til klinikken er magnesium-mangelfulde. Flere kosttilskud står ud for højere absorptionshastigheder.

Magnesium Citrat

Magnesiumcitrat dannes, når elementet binder til citronsyremolekyler. Citratformer giver en høj absorptionshastighed i tarmene. En undersøgelse af Torsten Bohn, Ph.D. ved Det Schweiziske Forbunds Teknologiske Institut afprøvede en række magnesiumforbindelser til biotilgængelighed og fandt, at citrat scorede blandt de højeste for absorptionshastighed. Magnesium skiller sig ud som et ret populært supplement; du vil sandsynligvis have lidt problemer med at finde denne form for mineral i sundhedsforretninger.

Magnesiumglycinat

Kemister danner magnesiumglycinat ved at binde mineralionerne med glycin. Glycin, en aminosyre, muliggør overlegen absorption inde i fordøjelseskanalen på grund af de aktive transportsystemer, der anvendes af tarmceller til absorption af aminosyrer. Hvor mineraler typisk diffunderer passivt over tarmvæggen, øger dette aktive transportsystem absorption af aminosyrer og eventuelle stoffer, de er bundet til. Den høje biotilgængelighed af magnesiumglycinat og rapportere, hvordan du har mindre sandsynlighed for at opleve diarré denne form tarmforstyrrelser kan forekomme med højere indtag af nogle magnesiumtilskud.

Magnesium Taurat

Taurin giver grundlaget for magnesiumtaurattilskud. Som en aminosyre kan taurin forbedre absorptionen af ​​magnesium på grund af de aktive transportsystemer, der findes for disse forbindelser. Taurater kan give særlige fordele for dem, der lider af hypertension eller søvnbesvær, da taurin giver en beroligende effekt på centralnervesystemet. Wellness.com rapporterer, hvordan taurin har præsenteret i protokoller for at forbedre absorption af fedtstoffer og i kostdrikke for at reducere jitteriness. Sådanne komplementære virkninger gør magnesiumtaurat til et meget nyttigt produkt.

Pin
+1
Send
Share
Send