Mad og drikke

Antioxidanter i Concord Vs. Røde Druer

Pin
+1
Send
Share
Send

En lille, dyb lilla druesort, kendt som Concord, er den eneste drue, der er hjemmehørende i Nordamerika. Vokset oprindeligt i Concord, Massachusetts, har denne lille bær vist lovende sundhedsmæssige fordele på grund af dets høje antioxidantindhold. Men er det bedre end røde borddruer?

Polyfenoler i Concord Druer

Polyfenoler er den type antioxidanter, der giver Concord druer deres livlige farve. Mørkskinnede blå og lilla frugter, som Concord-druen, har en tendens til at have mere naturlig antioxidantkraft end deres lighter-skinnede modstykker, målt ved Oxygen Radical Absorption Capacity (ORAC). Dette assay måler graden af ​​hæmning af forskellige fødevarer af fri radikal-induceret oxidation - hvor kraftige deres antioxidanter er. Mens både Concord og røde druer har høje niveauer af antioxidanter, indikerer Concord's dybere farve, at den har større kapacitet til at ødelægge frie radikaler. Mens undersøgelser, der direkte sammenligner Concord-druer til røde borddruer, ikke er blevet udført, Lutz et al. (2011) fandt ud af, at blå druer udviste højere antioxidantkapacitet end røde druer.

Concord Druer og Hjertesundhed

Omfattende forskning er udført på Concord druesaft og hjertesundhed. Det ser ud til, at antioxidanterne i disse druer bidrager til at reducere inflammation hos mennesker med hjertesygdomme i særdeleshed. En undersøgelse fra 2004 af Albers et al. fandt ud af, at voksne med kronisk hjertesygdom, der drak Concord druesaft dagligt i to uger, reducerede fri radikalproduktion og markører for inflammation. Resultaterne i laboratoriet ligner dem, der ledsager moderat rødvinforbrug - men uden den tilsatte alkohol.

Hvor du kan finde Concord Druer

Landmandens marked er det bedste sted at finde Concord druer. Du er mere tilbøjelige til at se dem i Stillehavet Nordvest eller Nordøstlige regioner i USA. Du kan også købe Welchs druesaft, som er lavet af 100 procent Concord druer. Ikke alle druesaft er udelukkende fremstillet af Concord druer, så det er vigtigt at se på etiketten for at identificere kilden. En servering af druer er en kop, og en servering af druesaft er en halv kop.

Bundlinjen

Concord druer er en antioxidant-rige bær, og baseret på deres ORAC score, rigere end almindelige bordsdruer. De kan dog være sværere at finde i din købmand, dog. Fordi de stadig indeholder frø og ikke opbevares godt ved stuetemperatur i længere tid, må du muligvis købe direkte fra en familiebonde i Washington, New York, Massachusetts eller Michigan. Mens der er brug for mere forskning på almindelige druer, har de data, vi har om Concord-druer, det at de er fyldt med næringsstoffer, især antioxidanter, som giver mange sundhedsmæssige fordele, fra immunforbedring til forbedring af kardiovaskulær funktion.

Pin
+1
Send
Share
Send