Vægtstyring

Liste over de bedste fødevarer at spise for fedme

Pin
+1
Send
Share
Send

Fedme er en national krise. Det repræsenterer et bredt skift i den måde, de fleste amerikanere spiser på, hvilket generelt betyder for mange fødevarer med tilsat sukker og fedt. Fordi ganer varierer, er det vigtigt at vælge fødevarer fra brede kategorier af nødvendige næringsstoffer. Disse omfatter kalk- og fiberrige fødevarer sammen med flere frugter og grøntsager. I sidste ende vil kampens kamp dog blive vundet ved at forbruge færre kalorier og få mere fysisk aktivitet.

Fiber-Rich Foods

Jo mere fiber du spiser desto bedre kan du styre din vægt. Forholdet mellem fiber og kropsvægt er omvendt. Fiber er et komplekst kulhydrat. Det er omfangsrige og tager længere tid at fordøje. Det betyder, at du vil føle dig fuld i længere tid, når du spiser fiber. Mange højtfibre fødevarer er også lavt i kalorier, så du får dobbelt fordele ved at spise den. Den gennemsnitlige voksen har brug for 25 til 30 g fiber, ifølge U.S. Department of Agriculture. Linser og andre bønner er højt i fiber. Så er frugt og grøntsager, fuld hvede brød og pasta og morgenmadsprodukter.

Calcium-rige fødevarer

Mennesker, der er overvægtige, har mindre calcium i deres kostvaner end sunde mennesker, ifølge MedlinePlus. Dette havde ført til forskning for at bestemme, hvordan calcium kunne hjælpe med vægttab. Forskere fra Creighton University rapporterede i "Journal of the American College of Nutrition", at calciumindtag forklarer ca. 10 procent af variationen i legemsvægt blandt amerikanere. Calcium kan interagere med dine hormoner for at øge fedtstofskiftet. Det ser ud til at fungere bedst hos mennesker, som allerede arbejder på at tabe sig, og forskning tyder på, at når børn får meget af det i deres spisning, beskytter de dem mod at vokse overvægtige. Du har brug for 1.000 til 1.200 mg dagligt, og at tage D-vitamin vil hjælpe calciumarbejdet. Calcium-rige fødevarer omfatter mælk, ost, yoghurt, kale, broccoli, kinesisk kål, sardiner, makrel og laks.

Planter

I lyset af fedmekrisen i USA opfordrer 2010 Rådgivende Komité for Kostrådgivning alle amerikanere til at skifte hen imod en plantebaseret, at "der lægger vægt på grøntsager, kogte tørbønner og ærter, frugter, fuldkorn, nødder og frø." Det siger generelt, at amerikanerne ikke spiser nok af disse fødevarer. Tanken er at erstatte højt kalorieindhold med næringsdigtige fødevarer for at vende det paradoks, at amerikanerne spiser så meget mad, men er underernærede. For eksempel vil spise flere plantebaserede fødevarer omdanne mangler i fiber, calcium, D-vitamin og kalium.

Lavt kalorieindhold

Fedme er hovedsageligt forårsaget af at spise og drikke flere kalorier end din krop bruger. Indholdet af dine kalorier, selvom det er vigtigt, er ikke så vigtigt som det store mængder kalorier, du muligvis får. For at få færre kalorier om dagen, men stadig få alle de næringsstoffer, du har brug for, og ikke gå sulten, er det bedst at spise mad med lavt kalorieindhold. De fleste frugter og grøntsager, fuldkorn og lejlighedsvise dele af magert, bagt eller broiled kød. Dette betyder også at komme ud af din "SoFAS" eller faste fedtstoffer og tilsatte sukkerarter. Ca. 35 procent af kalorierne i en typisk amerikansk kost kommer kun fra fedt og sukker, der er blevet tilsat til fødevarer.

Pin
+1
Send
Share
Send