Sundhed

Liste over akupressurpunkter

Pin
+1
Send
Share
Send

Der er bogstaveligt talt tusindvis af akupressurpunkter placeret over hele kroppen. Når der påføres tryk på dem, øger de blodgennemstrømningen, forbedrer nervefunktionen og stimulerer frigivelsen af ​​glædeinduserende endorfiner. Her er en liste over nogle af de vigtigste akupressurpunkter placeret rundt om kroppen.

Hånd Webbing

Dette er placeret på den kødfulde del af hånden mellem tommelfingeren og pekefingeren. Føl for pladsen ved siden af ​​det punkt, hvor knoglerne mødes inde i hånden. Påfør trykket langsomt til dette akupressurpunkt. Du vil opleve en kedelig smerte. Dette akupressurpunkt hjælper med at lindre smerter i hoved og ryg. Det tilskynder også en følelse af ro og lyksalighed.

Achilles Tendon

Følg for akupressurpunktet over hælen. Achillessenen er en højderyg, der løber fra hælen til kalvemuskelen. Påfør trykket på begge sider af akupressurpunktet med to fingre. Vær forsigtig. Du vil føle en klemme af smerte. Dette akupressurpunkt hjælper nyrerne til at fungere bedre og fjerner frygtelige tanker.

Pande

Hårlinjen indeholder en række akupressurpunkter, der hjælper med at lindre hovedpine og afklare tanker. Begynd tryk på templerne direkte bag øjnene ved siden af ​​hovedet. Arbejder dig mod din pande langs hårlinjen, der anvender direkte tryk indad mod din kraniet. Stop, når du når midten eller din hårlinje, og arbejd dig derefter tilbage udad.

Tilbage

Acupressure punkter er placeret langs begge sider af rygsøjlen fra nakken til bækkenet. Et af de mest effektive akupressurpunkter er mellem nyrerne. Disse er vanskelige at nå, så få en ven til at hjælpe dig med at lægge pres på. Akupressurpunkterne findes på begge sider af ryggen mellem albuerne. De lindrer spænding og rygsmerter.

Hals

Acupressure punkter findes også på begge sider af halsen langs begge sider af hvirvlerne. Find lommen i bunden af ​​kraniet, hvor ryggen møder dit hoved. Påfør tryk indad og opad. Arbejd dig ned ad begge sider af hvirvlerne, indtil du når nakken, og arbejd dig tilbage igen. Disse acupressure punkter er gode til at lindre stress.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Akupressur für Pferde - so kann man seinem Pferd auch als Laie helfen | Ina Gösmeier (Februar 2020).