Sygdomme

Sådan tager du DMSO Oralt til Arthritis

Pin
+1
Send
Share
Send

DMSO, også kendt som dimethylsulfoxid, er et kraftigt opløsningsmiddel, der også kan trænge gennem alle væv undtagen negle, hår og tandemalje. Nogle mener, at dimethylsulfoxid kan bruges til at hjælpe med at behandle arthritis, på grund af dette kemikalies evne til at fungere som en antioxidant, forklarer Dimethyl Sulfoxide Information Center. DMSO kan potentielt hjælpe med at reducere inflammation og cellulær skade og bruges til at lindre symptomerne på gigt. DMSO er ikke godkendt til brug af Food and Drug Administration, da dets effektivitet og sikkerhed ikke er bevist.

Trin 1

Fremstille lægemiddelkvalitet DMSO. Den DMSO, der er mest tilgængelig for offentligheden, er DMSO, NWHealthSolutions noter, som er industristandard, hvilket betyder at det kan indeholde forurenende stoffer, der gør det usikkert til mennesker. Inden du tager DMSO, skal du tale med din læge for at se, om du kan få medicinsk grade DMSO, som vil have større renhed.

Trin 2

Forbrug 1 til 2 tsk. af DMSO hver dag. Dette er den dosering, som anbefales af HyperMed Australia.

Trin 3

Bland DMSO'en med tomat eller druesaft eller anden stærksmagende drik. DMSO har en skarp smag, så det kan blandes med stærke smagsstoffer. DMSO kan få dig til at udvikle en smag af hvidløg i munden, og duften af ​​hvidløg kan komme ud af huden efter brug af forbindelsen.

Pin
+1
Send
Share
Send