Sygdomme

Kost til at reducere blyniveauer i blod

Pin
+1
Send
Share
Send

Antallet af børn med forhøjet blyniveau faldt fra næsten 8 procent til 1 procent af de testede børn ifølge CDC-overvågningsdata indsamlet mellem 1999 og 2009. For de børn med forhøjede blyniveauer - ofte mindretal og børn fra lavindkomstfamilier - fører Forgiftning kan påvirke næsten ethvert kropsligt system, men er særligt skadeligt for det neurologiske system og hjernen. Mellem 40 og 50 procent af blyabsorption hos børn opstår i fordøjelsessystemet. Af denne årsag anvendes kostvaner ofte til at mindske og forhindre blypositionering hos risikobørn.

Jern

Jern og bly konkurrerer om absorption i fordøjelsessystemet. Et barn, der forbruger jernrig mad flere gange om dagen, vil absorbere mindre bly. Iron-rige fødevarer omfatter rødt kød; kylling, især mørkt kød; jernforstærket korn; svesker; rosiner; og mørke bladgrønne grøntsager som spinat. En læge kan anbefale et jerntilskud eller børns multivitamin med jern, da jernmangelanæmi er almindelig hos børn med forhøjede blyniveauer.

Calcium

Calcium, som jern, kan hæmme blyabsorption. De mest calciumholdige fødevarer omfatter mælk, yoghurt, ost og dåse med knogler. Arbejd mod fire portioner af calciumholdige fødevarer om dagen, jævnt fordelt hele dagen. For anbefalede serverstørrelser baseret på dit barns alder, besøg USDA's SelectMyPlate.

C-vitamin

C-vitamin gør det muligt for jern at absorbere mere effektivt, og dermed øge brugen af ​​jernrig mad til forebyggelse af blyforgiftning. De bedste kilder til C-vitamin er citrusfrugter som appelsiner, grapefrugter, frugtsaft og bær.

Sult

Bly absorberes lettere på en tom mave. Skift til fire eller fem mindre måltider om dagen og tilføj to til tre snacks til dit barns kost for at reducere mængden af ​​tid, hvor maven forbliver tom. Fordi serveringsstørrelser og kalorieindhold varierer afhængigt af alder, skal du besøge USDA's SelectMyPlate for specifikke fodringsanbefalinger.

Fed

Fedt faktisk fremmer opbevaring af bly i kropsvæv, så det er især vigtigt for børn i alderen 2 til 6, som kan blive udsat for bly for at begrænse fedt. Dette kan være så simpelt som at skifte til skum eller 1 procent mejeriprodukter, bagning eller grilling af kød i stedet for stegning og valg af produkter, der indeholder mindre end 5 gram fedt pr. Portion.

Pin
+1
Send
Share
Send