Sygdomme

Bivirkninger ved standsning af testosteronskud

Pin
+1
Send
Share
Send

Udover den mere publicerede brug af testosteron for at øge muskelmassen til vægtløftere, atleter og kropsbyggere, gives testosteron også til ondskabsformer som hypogonadisme (en hormonel ubalance, der resulterer i lav sexdrift og lav sædproduktion) hos mænd og for prævention med kvinder. Når en gang er stoppet, reverserer nedsættelsen af ​​testosteron i en patient virkningerne af den tidligere stigning og kan også have andre bivirkninger. Nedenstående liste viser nogle af de ting, en patient, der har holdt op med at tage testosteroninjektioner, kan forvente.

Sænket seksuel evne

Sænket seksuel evne er en af ​​bivirkningerne ved at stoppe testosteroninjektioner. Mayo Clinic personale siger, at mens nedsat sædproduktion og køn drev kan udtages umiddelbart efter ophør, efter nogle uger skal den naturlige testosteronproduktion begynde igen, og sædproduktionen og kønsdrevet skal vende tilbage til præinjektionsniveauer.

Tab af knogletæthed

Forløb af knogletæthed kan også forventes efter stop af testosteroninjektioner. Da øget knogletæthed er en af ​​virkningerne af at tage testosteron skud, vil de reducerede testosteronniveauer logisk resultere i et fald i knoglemasse ifølge både Mayo Clinic-personale og National Institutes of Health.

Tab af både muskel og fedtmasse

Tab af både muskel og fedtmasse er også en forventet bivirkning ved at stoppe testosteroninjektioner ifølge Mayo Clinic-personale. Testosteron hjælper med at øge væskeretention, muskel og fedtmasse.

Reduceret muskelmasse

Sammen med nedsat muskelmasse vil stoppe testosteroninjektioner medføre, at musklerne svækkes. Medmindre naturlig testosteronproduktion vender tilbage, resulterer en generel svækkelse af muskler og styrke som følge af testosteronstoppet ifølge Mayo Clinic.

Hukommelses- og tankebehandlingshastighed

Hukommelses- og tankebehandlingshastigheden kan begge lide efter at have stoppet testosteronskud. En generel følelse af velvære, der kommer med testosteroninjektioner, ifølge National Institutes of Health, vil også falde eller gå tabt, når de er stoppet, siger Mayo Clinic staff.

Humørsvingninger

Udover tabet af velvære ledsages irritabilitet og humørsvingninger ved standsning af testosteronskud som bivirkninger. Moodiness kan udvikle sig til punktet depression, ifølge Mayo Clinic personale.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: The Armstrong Lie (Marts 2020).