Sundhed

Hjemmelavet Sinus Skyl

Pin
+1
Send
Share
Send

For personer med allergi, forkølelse eller sinusproblemer kan brugen af ​​en hjemmelavet sinus skylle bringe lindring. Leveres til bihulerne ved at bruge en netpotte, en lille keramisk krukke svarende til en tekande; en pære sprøjte; eller vandingsflaske, kan en hjemmelavet sinusskylning hjælpe med at rydde næsepassagerne og gøre vejret lettere. Kombinationen af ​​ingredienser danner en simpel saltvandsløsning, der nærmer sig saltindholdet i tårer. Andre ingredienser kan tilsættes til skylningen for at give en mere beroligende effekt eller til at bekæmpe sinusinfektioner.

Trin 1

Varm vandet, indtil det er lunkent. Brug kun destilleret vand. Brug ikke tryk, forår eller flaskevand, da kemikalier og mineraler i dem kan vise sig at være irriterende for bihulerne.

Trin 2

Anbring vandet i en ren beholder og tilsæt sodavand og salt. Brug kun almindeligt, ikke-iodiseret bordsalt, da kemikalier og mineraler i iodiseret eller andre salte, såsom havsalt, kan være irriterende.

Trin 3

Tilsæt 1/4 tsk. af glycerin til skylningen som et beroligende middel. Tilsæt fire eller fem dråber grapefrugt frø ekstrakt til hjælp med sinus infektioner.

Trin 4

Rør ingredienserne, indtil de er helt opløst. Hæld sinus skylles i neti potten, vandingsflasken eller sprøjten og brug straks. Lav en skyllesats for hver næsebor og kassér eventuelt skyllespid.

Ting du skal bruge

  • 8 oz. destilleret vand
  • 1/4 tsk. bagepulver
  • 1/4 tsk. ikke-iodiseret salt
  • 1/4 tsk. glycerin
  • Grapefrugt frø ekstrakt

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: The Boss (Februar 2020).