Sundhed

Tegn og symptomer på en lav pulsfrekvens

Pin
+1
Send
Share
Send

En pulsrate betragtes som normal, hvis den falder mellem 60 og 100 slag pr. Minut, når en person er i ro. Mayo Clinic bemærker dog, at atleter, der er veluddannede, kan have hvilepulssatser mellem 40 og 60 slag pr. Minut. I den bredere befolkning betragtes en pulsfrekvens, der falder under 60 slag per minut, som en lav tilstand, der kaldes bradykardi. Ifølge Heart Rhythm Society kan der være forskellige årsager til en lav pulsfrekvens, herunder medicin, en medfødt hjertesygdom og forringelse af hjertevæv fra aldring, men den mest almindelige årsag til en langsom puls er et problem med de elektriske signaler kroppen producerer til at regulere tempoet i hjertets slag.

uklarhed

På grund af en langsom pulsfrekvens kan kroppen måske ikke få nok ilt fra blodbanen. Dette kan resultere i en følelse af lyshårhed. Svimmelhed kan også forekomme sammen med følelser af svaghed og ustabilitet. Hvis manglen på ilt er stor nok, kan svimmelhed, hvor der er et tab af bevidsthed, forekomme.

Åndedrætsskilt

Åndenød kan være tegn på lav puls. Fordi kroppen ikke får tilstrækkelig ilt, kan det forårsage hurtige, korte vejrtrækninger i et forsøg på at øge oxygenindtaget, selv om problemet er med blodstrømmen.

Mentale tegn

Forvirring kan være et tegn på en lav puls. Et langsomt hjerteslag kan forårsage utilstrækkelig ilt til at nå hjernen til normal funktion, hvilket resulterer i en forvirring. En lav puls kan også forårsage problemer med hukommelse af samme grund.

Alvorlige symptomer

Alvorlige symptomer kan skyldes en lav puls, der går ubehandlet. Sværhedsgraden af ​​symptomerne varierer med, hvor langsomt pulsen er. Når kroppen ikke modtager nok ilt, kan der være hyppige besvimelser. Hjertestop og død kan resultere, hvis pulsfrekvensen er lav nok og går ubehandlet.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: How Russia Deals With Migrants - You Don't Wanna Go There (Februar 2020).